Aften & wondjes Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Evisense Pro Aften Gel
Evisense Pro Aften Gel
15 ml
(0)
Morgen in huis
9,77
Bekijk product: Evisense Pro Aften Gel

Aften en wondjes

Aften zijn zeer pijnlijke zweertjes van ongeveer drie tot vier mm die in de mond voorkomen. Op Plein vind je een groot aanbod van producten die helpen bij aften en wondjes van diverse merken.

Voorkeursplaatsen van aften zijn voornamelijk de binnenkant van de lippen, wangen of op de tong. Ondanks dat er veel onderzoeken naar aften zijn gedaan, is de precieze oorzaak van het ontstaan van een afte nog niet bekend.

Middel tegen aften

De meest gehoorde klacht bij aften is pijn. De plek waar de afte zit, doet vaak pijn. Bij het eten, drinken en / of praten. Een afte begint vaak als een blaasje, die op en den duur stuk gaat en daarna over gaat in een pijnlijk zweertje. Doordat de precieze oorzaak niet bekend is, is er ook geen medicatie die aften kunnen voorkomen. Plein heeft een breed assortiment aan middelen die de pijn van de aften kunnen verlichten.

Wat doen de middelen tegen aften?

De middelen tegen aften die je kunt gebruiken om de klachten te verzachten, zorgen ervoor dat er een beschermend laagje over de pijnlijke plek heen wordt gelegd. Dit laagje sluit de openliggende zenuwen af, waardoor de pijn verlicht of verdwijnt. Daarnaast bevatten deze producten helende ingrediënten, waardoor het wondje sneller geneest.

Aften behandelen

Als je lokaal een afte hebt en wil behandelen , gebruik dan een gel of een spray. Deze breng je gemakkelijk en snel op een pijnlijk afte aan. Plein biedt van de merken GUM, Lactona, Multi-Oral en Bluem sprays en gels aan. Heb je vaak last van meerdere aften, dan kun je het beste gebruikmaken van de GUM AftaClear mondwater. Deze bereikt makkelijk alle plekken in de mond.

Middel tegen aften kopen op Plein

Last van aften? Op Plein vind je een breed aanbod met middelen en producten tegen aften. Ontdek nu het complete assortiment en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

Wil je meer informatie over aften of heb je vragen over de verschillende producten? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200.

|