Spoelen & poetsen

Populaire categorieën


Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Halita Mondwater
Halita Mondwater
500 ml
(18)
Morgen in huis
11% korting
13,50 (adviesprijs) 11,95
Bekijk product: Halita Mondwater
Halita Tandpasta Fluoride
Halita Tandpasta Fluoride
75 ml
(7)
Morgen in huis
27% korting
6,75 (adviesprijs) 4,95
Bekijk product: Halita Tandpasta Fluoride
Halita Mondspray Forte
Halita Mondspray Forte
15 ml
(4)
Morgen in huis
21% korting
5,00 (adviesprijs) 3,96
Bekijk product: Halita Mondspray Forte
Halita Tongschraper
Halita Tongschraper
(6)
Morgen in huis
26% korting
5,90 (adviesprijs) 4,38
Bekijk product: Halita Tongschraper
3x Halita Mondwater
Multipack
3x
3x Halita Mondwater
500 ml
(18)
Morgen in huis
19% korting
40,50 (adviesprijs) 32,88
Bekijk product: 3x Halita Mondwater
4x Halita Tandpasta Fluoride
Multipack
4x
4x Halita Tandpasta Fluoride
75 ml
(7)
Morgen in huis
32% korting
27,00 (adviesprijs) 18,40
Bekijk product: 4x Halita Tandpasta Fluoride

Spoelen en poetsen

Een frisse adem en een gezond gebit begint bij goed spoelen en poetsen. Op Plein vind je een breed assortiment tandpasta, mondwater, mondspray en tongreinigers.

Het assortiment bestaat uit tandpasta, mondwater en mondspray van bekende merken als Aquafresh, Colgate, Elmex, Halita en Sensodyne. Ontdek nu jouw favoriete mondverzorgingsproduct en bestel eenvoudig, snel en veilig online op Plein.

Tandpasta

Tandpasta is een must tijdens het poetsen van je tanden. Het geeft je een frisse adem en een fluoridetandpasta biedt bovendien bescherming tegen gaatjes. Daarnaast zijn er tandpasta’s die je een stralend witte lach bezorgen. De bekendste tandpasta merken zijn Sensodyne, Zendium, Colgate en Prodent.  

Mondwater

Plaque verwijder je alleen door goed je tanden te poetsen en door een stoker, floss, rager of monddouche te gebruiken. Als aanvulling op een goede mondhygiëne gebruik je een mondspoelmiddel. Op Plein vind je een groot assortiment met mondspoelmiddelen van bekende merken als Listerine, Elmex, Vitis en CB12.

Mondspray

Ben je onderweg? Dan heb je waarschijnlijk niet een mondspoelmiddel of tandenborstel bij de hand. Om toch een frisse adem te creëren, adviseren wij je om een mondspray te gebruiken. Dit product werkt snel en is gemakkelijk mee te nemen in je tas of jas. Plein heeft onder andere mondsprays van Halita, Aquafresh en Lactona in het assortiment.

Tongreiniger en – schraper

De oorzaak van een slechte adem zijn vaak de bacteriën die genesteld zitten op de tong. Deze bacteriën verwijder je het makkelijkste en beste met behulp van een tongschraper of -reiniger. Bij Plein vind je een ruim assortiment met tongreinigers van onder meer GUM, Lactona en Curaprox.

Heb je vragen over de verschillende producten en merken? Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.