Mond & tandgel Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 23

Mond- en tandgel

In de mond kunnen diverse ongemakken voorkomen. Op Plein.nl vind je een groot aanbod van mond- en tandgel van diverse merken.

Van een droge mond tot aan ontstekingen aan het tandvlees. Voor deze problemen zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar, waaronder mond- en tandgel. Deze gels zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van mondproblemen.

Droge mond verhelpen

Een droge mond kan zeer onaangenaam aanvoelen. Praten en slikken wordt hierdoor vaak belemmert. Om de klachten van een droge mond te verlichten, kun je een bevochtigingsgel gebruiken. Deze gel breng je aan op de slijmvliezen waardoor de klachten direct verlicht worden. Plein heeft diverse gels voor een droge mond in het assortiment van onder andere de merken Dentaid Xeros, GUM Hydral en BioXtra mondgel.

Tandvleesontsteking verhelpen

Wanneer er sprake is van een tandvleesontsteking is het van belang dat deze snel verdwijnt. Er zijn diverse tandgels met antibacteriële ingrediënten die je helpen om de tandvleesontsteking sneller onder controle te krijgen. Je kunt met deze gels poetsen of de gel aanbrengen op de plek van de ontsteking. Onder meer de merken Perio-aid, Corsodyl, Curasept en Cervitec bieden producten die helpen bij het herstel van een tandvleesontsteking. Wil je liever een product op basis van actieve zuurstof? Kies dan voor de producten van Bluem of Lactona.

Gevoelige tanden verhelpen

Als je last hebt van gevoelige tanden doordat je tandhalzen bloot liggen of na een bleekbehandeling, gebruik dan de Cavex Bite&White gel. Deze gel zorgt ervoor dat het tandbeen en de barstjes in het glazuur afgesloten worden waardoor de gevoeligheid minder wordt of zelfs helemaal verdwijnt.

Ragergel

Maak je altijd gebruik van een rager om goed te reinigen tussen je tanden en kiezen? Gebruik ter aanvulling een ragelgel. In deze gel zitten ingrediënten die plaque voorkomen, waardoor de kans op tandvleesontsteking en gaatjes kleiner wordt. Plein heeft van de merken Interprox en Tepe ragergel in het assortiment.

Wil je meer informatie of heb je vragen over de verschillende soorten mond- en tandgel? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200.

|