Mondsprays Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Fohwa Mondkapjes en Halita Mondspray Pakket
Fohwa Mondkapjes en Halita Mondspray Pakket
(0)
Morgen in huis
68% korting
24,99 (adviesprijs) 7,92
Bekijk product: Fohwa Mondkapjes en Halita Mondspray Pakket

Mondspray

Heb je last van een slechte adem of droge mond? Een mondspray is dan de ideale oplossing. Op Plein vind je een groot aanbod van mondspray van diverse merken.

Een mondspray is prettig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen in je tas of jas. Door de handige spray bereik je effectief de plek die behandeld moet worden. Zo weet je zeker dat je altijd en overal een aangename adem hebt.

Mondspray tegen een slechte adem

Een slechte adem word veelal veroorzaakt door bacteriën achter op de tong. Ondanks dat je je tong reinigt met een tongschraper, vormen zich gedurende de dag weer bacteriën achter op de tong. Door, naast een tongschraper, dagelijks een mondspray te gebruiken ben je verzekerd van een frisse adem. In ons assortiment hebben wij als ondersteuning voor een slechte adem de merken Halita, Lactona, BlueM en CB12.

Mondspray tegen een droge mond

Heb je door omstandigheden last van een droge mond? Dan herken je vast het geïrriteerde gevoel in je mond. Een mondspray die speciaal is ontwikkeld voor de droge mond biedt snel verlichting. Daarnaast is een mondspray zeer compact waardoor je deze gemakkelijk meeneemt. Op Plein vind je van onder meer de merken GUM, Dentaid Xeros en Xerotin een speciale mondspray voor de droge mond.

Mondspray bij tandvleesontsteking

Is er sprake van lokale tandvleesontsteking, dan kan je deze ontsteking met een mondspray heel gericht behandelen. Deze producten mogen vaak tijdelijk gebruikt worden ter ondersteuning van de behandeling tegen tandvleesontsteking. Lees dus altijd voor gebruik de bijsluiter of vraag advies aan je mondhygiënist. Merken zoals PerioAid en Cosodyl hebben een mondspray in het assortiment die ondersteuning bieden tegen tandvleesontsteking.

Mondspray kopen op Plein

Op Plein vind je een breed assortiment met mondsprays van bekende merken. Ontdek nu jouw favoriete mondspray en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

Heb je vragen over één van deze producten of weet je niet welk product je moet kiezen? Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.