Mucoangin Mint 18 zuigtabletten

Op voorraad
4,52
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Bestel nu, betaal later
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Mucoangin Mint 20mg bij keelpijn

Mucoangin Mint zuigtabletten bevatten ambroxolhydrochloride hebben een lokaal verdovende werking welke de pijn verlicht bij acute keelpijn. Uit de belangrijkste klinische studie bleek dat bij 73% van de patiënten de werking begon binnen 20 minuten. Het is suikervrij en de werkingsduur is ten minste 3 uur.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

CDB logo

Medische informatie

GTIN 8712172864503
Extra handel artikel aanduiding waarde 30047
Product naam MUCOANGIN PEPERMUNT SUIKERVRIJ
Registratiecode RVG
GPC Keel
Aanbevolen dosering 1
Maximale dosering 6
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Gebruiks advies Werking houdt minstens 3 uur aan
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 30 °C.
Advies voor weggooien Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Bijwerkingen en waarschuwingen Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, bij zwangerschap of borstvoeding, bij slechte lever- of nierfunctie. Maximaal 3 dagen achtereen gebruiken.
Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoop
Afleverstatus AV
Toedingingsvorm Zuigtablet
Gebruiksindicatie Het verlichten van de pijn bij milde tot matige symptomen van acute keelpijn.
Contra-Gebruiksindicatie *10- Allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. De zeldzame erfelijke aandoening Fructose-intolerantie.
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Dit middel bevat sorbitol en lactosemonohydraat, Bij overgevoeligheid bepaalde suikers overleg voor gebruik met arts. Niet langer dan 3 dagen achtereen gebruiken. Indien na 3 dagen nog keelpijn en/of hoge koorts, raadpleeg arts.
Huisarts bezoeken Als er ook sprake is van benauwdheid, piepende of gierende ademhaling. Als slikken of drinken niet meer gaat, er gekwijld wordt of de mond niet meer goed open kan. Bij steeds zieker worden of klachten aan één kant van het hoofd. Bij een chronische ziekte en/of (chronisch) gebruik vaste medicijnen. Bij koorts die minimaal 3 dagen duurt of als de keelpijn langer dan 10 dagen duurt.
Ingrediënten Ambroxolhydrochloride 20 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij keelpijn

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via drogist@plein.nl of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Dosering

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: Voor verlichting van de keelpijn, dient u 1 zuigtablet op te zuigen. U mag niet meer dan 6 zuigtabletten per dag gebruiken.

Waarschuwingen

U mag Mucoangin Mint niet langer dan 3 dagen achtereen gebruiken. Neem contact op met uw arts als u na 3 dagen nog steeds keelpijn heeft of als u hoge koorts heeft.

Productinformatie over Mucoangin Mint

  • Merk: Mucoangin
  • Ean: 8712172864503
  • Artikel: 992-665

Reviews Schrijf jouw review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.