Niquitin Mini 1,5 mg Zuigtablet 60 stuks

Niet leverbaar
Dit product maakt geen deel meer uit van ons assortiment. Neem eens een kijkje in de categorie Stoppen met roken voor een goed alternatief
Stoppen met roken
24,89
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *

Nicotine zuigtablet

Met de nieuwe NiQuitin Minizuigtablet kun je stoppen op een nieuwe manier, namelijk in je eigen tempo. Minizuigtablet is er wanneer een waar jij er behoefte aan hebt.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 5701007026660
Registratienummer 35060
Productnaam Niquitin minizuigtablet 1,5 mg
Registratiecode RVG
ATC-code N07BA01
Netto inhoud 60 ST
GPC-nummer 10000682
GPC-omschrijving Anti-rook middelen
Dosering 1
Maximale dagdosering 15
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Gebruiksadvies Een zuigtablet dient in de mond genomen te worden met de bedoeling deze te laten oplossen. Af en toe moet de zuigtablet van de ene kant van de mond naar de andere verplaatst worden, net zolang totdat de zuigtablet volledig is opgelost (+/- 10 minuten). De zuigtablet niet kauwen of in het geheel doorslikken. Gebruikers mogen niet eten of drinken wanneer zij een zuigtablet in de mond hebben. Niet langer dan 9 maanden gebruiken, zonder overleg met arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een droge plaats beneden de 30 °C.
Verwijderinstructie Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaarheidinstructie Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op verpakking en inhoud na 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 tot 9 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor gebruik. Niet tegelijk drinken of eten. Niet kauwen of doorslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Zuigtablet
Te gebruiken bij Hulpmiddel bij het stoppen met roken.
Niet gebruiken bij Allergie voor een van de bestanddelen van dit geneesmiddel. Niet roker of jonger dan 12 jaar.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Hartklachten, epilepsie, hoge bloeddruk, allergische reacties, suikerziekte. Niet langer dan 9 maanden gebruiken, zonder overleg arts.
Huisarts Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.
Werkzame stoffen Nicotine 1.5 mg
Document Bijsluiter
Toepassingsgebied Bij stoppen met roken

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Je hoeft alleen maar je volgende sigaret te vervangen door een Minizuigtablet. Elke sigaret die je niet rookt is een overwinning voor jezelf en een stap op weg naar het echte stoppen met roken. De zuigtabletten zijn handig verpakt, zodat je ze overal mee naar toe kunt nemen. Zo kun je ze gebruiken waar en wanneer jij het maar wilt. Word je weleens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Vervang je sigaret door NiQuitin Minizuigtablet. Deze zijn speciaal ontwikkeld om 3 x sneller de volledige dosis therapeutische nicotine af te geven dan nicotine kauwgom. De handig mee te nemen zuigtabletten verminderen snel de onverwachte trek in een sigaret en hebben een frisse mint smaak. De voordelen van NiQuitin Minizuigtablet

  1. Vermindert snel de onverwachte behoefte aan een sigaret
  2. Geeft 3x sneller de volledige dosis therapeutische nicotine af dan nicotine kauwgom
  3. De verpakking is makkelijk om mee te nemen
  4. De zuigtabletten zijn suikervrij en hebben een frisse mint smaak
Welke dosering heb ik nodig? - Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 4mg. - Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg. Hoe gebruik ik NiQuitin Minizuigtablet? Voor volwassenen (18 jaar en ouder) - Begin met 8 tot 12 minizuigtabletten per dag voor een periode van maximaal 6 weken. Gebruik niet meer dan 15 minizuigtabletten per dag. - Verminder het aantal minizuigtabletten, afhankelijk van je behoefte om te roken. - Zodra je 1-2 minizuigtablet(ten) per dag neemt, kun je stoppen met de therapie. Jongeren (12 t/m 17 jaar) Je dient NiQuitin Minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

Productinformatie over Niquitin Mini 1,5 mg Zuigtablet

  • Merk: Niquitin
  • Ean: 5701007026660
  • Artikel: 759-590
24,89
Niet leverbaar
Dit product maakt geen deel meer uit van ons assortiment. Neem eens een kijkje in de categorie Stoppen met roken voor een goed alternatief
Stoppen met roken
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *