Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet 60 stuks

Op voorraad
24,99

Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet

Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet zijn nicotine vervangende zuigtabletten met muntsmaak. De zuigtabletten verminderen de ontwenningsverschijnselen die gepaard gaan met stoppen of verminderen met roken. 

De voordelen van NiQuitin Minizuigtablet

 • Vermindert snel de onverwachte trek in een sigaret.
 • Verlicht afkickverschijnselen.
 • Geeft 3x sneller de volledige dosis therapeutische nicotine af dan nicotine kauwgom
 • Verdubbelt de slagingskans om te stoppen met roken.¹
 • Suikervrij en frisse mint smaak.
 • De verpakking is makkelijk om mee te nemen
 • Lees voor gebruik de bijsluiter

1versus placebo

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8710537043792
Registratienummer 35061
Productnaam NiQuitin Minizuigtablet 4 mg
Registratiecode RVG
ATC-code N07BA01
Netto inhoud 60 ST
GPC-nummer 10000682
GPC-omschrijving Anti-rook middelen
Dosering 8-12x per dag 1 zuigtablet
Maximale dagdosering 15
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Gebruiksadvies Neem zuigtablet wanneer behoefte aan roken. Na 6 weken beginnen met afbouwen dosering. Bij gebruik van nog maar 1-2 zuigtabletten per dag, stoppen met het gebruik. Niet langer dan 9 maanden gebruiken zonder advies arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een droge plaats beneden de 25 °C.
Verwijderinstructie Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak.
Houdbaarheidinstructie Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking achter 'Niet gebruiken na' of 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 tot 9 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor gebruik. Niet tegelijk drinken of eten. Niet kauwen of doorslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Zuigtablet
Te gebruiken bij Te gebruiken als hulpmiddel bij het stoppen met roken.
Niet gebruiken bij Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Niet-roker. Dit middel mag niet gebruikt worden door personen jonger dan 12 jaar.
Zwangerschap Mag NIET gebruikt worden, tenzij op strikt advies arts
Borstvoeding Mag NIET gebruikt worden, tenzij op strikt advies arts
Gebruiksbeperking Overleg voor gebruik met arts bij hartklachten, hoge bloeddruk, zweren in maag of darmen, ontstoken slokdarm of keel, problemen met lever of nieren, bekend bent met allergische reacties, een overactieve schildklier heeft, geschiedenis met epilepsie en bij diabetes. Niet gebruiken samen met bepaalde medicijnen, zie bijsluiter.
Huisarts Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.
Werkzame stoffen Nicotine 4 mg/tablet
Document Lees voor gebruik de bijsluiter:
Toepassingsgebied Bij stoppen met roken
Hulpstoffen :

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen een halfuur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Niquitin verdubbelt je slagingskans!

Word je wel eens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Versla dit verlangen met een NiQuitin Minizuigtablet en verdubbel je je kans 3x om te stoppen (versus wilskracht alleen). De zuigtabletten geven 3 keer sneller de volledige dosis nicotine af dan nicotine kauwgom om snel je trek in een sigaret te verminderen en ontwenningsverschijnselen te verlichten. Elke sigaret die je niet rookt is een overwinning voor jezelf.

Begin vandaag nog met je nieuwe rookvrije leven!
Hoe vastbesloten je ook bent om te stoppen, kan het soms ontzettend moeilijk zijn om die ene sigaret te weerstaan. Ook is de kans groot dat je te maken krijgt met ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, slapeloosheid en nervositeit. NiQuitin helpt hierbij door de ontwenningsverschijnselen te verlichten en het verlangen naar een sigaret te verminderen. Het succesvolle Niquitin assortiment bestaat uit twee varianten voor elke type roker:

 • NiQuitin Transparante Pleisters - Verminderen 24 uur lang je behoefte aan een sigaret. Verkrijgbaar in drie doseringen.
 • NiQuitin Minizuigtabletten - Gaan de onverwachte trek in een sigaret tegen. De tabletten zijn suikervrij en hebben een intens frisse mint smaak. Verkrijgbaar in 1,5mg en 4mg.

Combineren mag!

Welke dosering heb ik nodig? - Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 4mg. - Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg.

Hoe gebruik ik NiQuitin Minizuigtablet? Volwassenen (18 jaar en ouder) - Begin met 8 tot 12 minizuigtabletten per dag voor een periode van maximaal 6 weken. Gebruik niet meer dan 15 minizuigtabletten per dag.
Verminder het aantal minizuigtabletten, afhankelijk van je behoefte om te roken.
Zodra je 1-2 minizuigtablet(ten) per dag neemt, kun je stoppen met de therapie. 

Let op
Dit is een geneesmiddel. Lees voorgebruik de bijsluiter. Bij twijfel laat je adviseren door je huisarts.

NiQuitin Minizuigtablet bevat nicotine.
Geen langdurig gebruik zonder medisch advies.
Lees voor gebruik de bijsluiter.
Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers.
Jongeren (12 tm 17 jaar) dienen NiQuitin Minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

Ingrediënten

Hulpstoffen: mannitol (E421), natriumalginaat, xanthaan gum, kaliumbicarbonaat, calcium polycarbophil, natriumcarbonaat anhydraat, kalium acesulfaam, magnesiumstearaat en smaakstoffen.

Productinformatie over Niquitin Mini 4 mg Zuigtablet

 • Merk: Niquitin
 • Ean: 8710537043792
 • Artikel: 1028-776
* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs