Besteed minimaal 50,- en krijg 5,- korting voor je volgende bestelling in je mail!
Melkvrije Cacao- en Hazelnootpasta van Nocciolata is een biologische cacao- en hazelnootpasta. De pasta is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. Deze pasta is palmolie en geharde vetten, aroma's, conserveringsmiddelen, of kleurstoffen en is ook glutenvrij. Nocciolata is ideaal als beleg bij het ontbijt of als tussendoortje. Lekker te combineren met brood, croissants, wafels, pannenkoeken en fruit. De pasta is geschikt voor mensen met lactose-intolerantie en voor wie een veganistisch dieet volgt.
Ruwe suiker*, hazelnootpasta* 19, 5%, zonnebloemolie*, magere melkpoeder*, magere cacaopoeder* 11%, cacaoboter*, emulgator: sojalecithine*;vanille-extract*.
*Biologisch.
Bevat: Cacao, Noten, Soja. Kan andere noten bevatten (amandelen, walnoten, pistachenoten).
Voedingswaarde 100 gram
Koolhydraten
55
Voedingsvezels
4.8
Energie (kCal)
545
Energie (kJ)
2273
Verzadigd vet
5.5
Totaal vet
33
Eiwit
5.4
Suikers
53