Cacao- en Hazelnootpasta van Nocciolata is een biologische cacao- en hazelnootpasta gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. Deze pasta bevat geen palmolie en geharde vetten, aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is ook glutenvrij. Nocciolata is ideaal als beleg bij het ontbijt of als tussendoortje. Lekker te combineren met brood, croissants, wafels, pannenkoeken en fruit.
Ruwe suiker*, HAZELNOOTpasta* 18,5%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, magere cacaopoeder* 6,5%, , cacaoboter*,emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*. *= Biologisch. Kan andere NOTEN bevalten (AMANDELEN, WALNOTEN, PISTACHENOTEN)
*Biologisch
Voedingswaarde per 100 g:
Voedingswaarde per 100 g: Energie 2270 kJ / 544 kcal. Vetten 32.0 g waarvan verzadigde vetzuren 5.7 g. Koolhydraten 54.0 g waarvan suikers 51.0 g. Eiwitten 8.1 g. Vezels 3.6 g. Zout 0.12 g.
Allergenen informatie
Bevat: Cacao, Lactose, Melk, Noten, Soja
Ruwe suiker*, HAZELNOOTpasta* 18,5%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, magere cacaopoeder* 6,5%, , cacaoboter*,emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*. *= Biologisch. Kan andere NOTEN bevalten (AMANDELEN, WALNOTEN, PISTACHENOTEN) *Biologisch
Bevat: Cacao, Lactose, Melk, Noten, Soja
Voedingswaarde per 100 g: Voedingswaarde per 100 g: Energie 2270 kJ / 544 kcal. Vetten 32.0 g waarvan verzadigde vetzuren 5.7 g. Koolhydraten 54.0 g waarvan suikers 51.0 g. Eiwitten 8.1 g. Vezels 3.6 g. Zout 0.12 g.