Nutrilon Pepti 2 800 gr

Niet leverbaar
Dit product maakt geen deel meer uit van ons assortiment. Neem eens een kijkje in de categorie Baby & peutermelk voor een goed alternatief
Baby & peutermelk
37,49
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel nu, betaal later
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Nutrilon Pepti 2

Nutrilon Pepti is dieetvoeding voor baby’s met koemelkallergie. Kinderen met zo’n allergie vertonen vaak allergische reacties op het eiwit in de voeding. Daarom krijgen de eiwitten in Nutrilon Pepti een speciale behandeling: ze worden in kleine stukjes geknipt.
 • Speciaal voor baby’s/kindjes
 • Raadpleeg altijd een arts
 • Vertrouwd met Nutrilon

Meer informatie over Nutrilon Pepti 2

De ontwikkeling van je kindje

Al vanaf het moment dat je kindje geboren is, bouwt hij aan zijn toekomst. Je ziet je kleintje elke dag veranderen en de wereld ontdekken. Je geeft hem aandacht, liefde en rust om te zorgen dat hij zich optimaal ontwikkelt. De toekomst van je kindje begint vandaag.

Waarom Nutrilon

Niet ieder kindje is hetzelfde. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kleintje koemelkallergie heeft. Daarom is er de dieetvoeding Nutrilon Pepti 2 met volledig geknipt koemelkeiwit. Dit betekent dat de koemelkeiwitten in deze voeding een speciale behandeling krijgen: ze worden in heel kleine stukjes geknipt. Zo herkent het lichaam ze niet als koemelkeiwit.

Nutrilon Pepti 2 met Pronutra™ bevat onze gepatenteerde mix van de prebiotische vezels GOS:lcFOS en de vitamines C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat het omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen.

Onze experts doen al meer dan 100 jaar onderzoek naar babyvoeding. We vernieuwen onze producten voortdurend. Zo zorgen we ervoor dat ze optimaal blijven aansluiten bij de voedingsbehoefte van je kindje. Onze laatste ontwikkeling is Nutrilon met Pronutra™.

Vitamine D voor Sterke botten

Vitamine D helpt bij de opbouw van botten en tanden. Het is daarom nodig om je kindje elke dag 10 microgram vitamine D extra te geven, in de vorm van druppeltjes of tabletjes. Dit doe je tot je kindje 4 jaar is. Daarbij maakt het niet uit welke voeding je kindje krijgt.

Hoe herken je koemelkallergie?

Ieder kind kan koemelkallergie ontwikkelen. De allergie voor koemelk kan zich op verschillende manieren uiten; de symptomen zijn zeer uiteenlopend. Daardoor is koemelkallergie soms lastig te herkennen.Klachten die kunnen wijzen op koemelkallergie, zijn: Huidklachten (eczeem, pukkeltjes, huiduitslag) Luchtwegklachten (piepende ademhaling) Neusklachten (verstopte neus, loopneus, niesbuien) Oogklachten (rode en/of jeukende ogen) Maag- en/of darmproblemen (spugen, obstipatie, diarree, krampen) Algehele onrust (veel huilen, weinig slapen, rusteloos gedrag)

Raadpleeg je arts:
Vaak heeft een kindje meerdere symptomen. Heeft je kindje één of meerdere van deze symptomen? Raadpleeg dan je arts of het consultatiebureau. De klachten kunnen namelijk ook een andere oorzaak hebben. Het kan dan ook even duren voordat de arts de diagnose koemelkallergie stelt. De klachten worden vaak los van elkaar behandeld. Dat is heel normaal, maar kan voor jou als ouder onzekerheid geven.

Tips:
In onze productzoeker kun je nagaan welke Olvarit potjes en Bambix producten je kindje beter wel of niet kan eten bij een bepaalde allergie. Je vindt hierin ook informatie als je wilt dat je kindje een bepaald voedingspatroon volgt, bijvoorbeeld zonder (varkens)vlees of biologisch. Lees hier meer over allergie.

Productinformatie over Nutrilon Pepti 2

 • Merk: Nutrilon
 • Ean: 8718117604913
 • Artikel: 258-129

Reviews Schrijf jouw review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.
37,49
Niet leverbaar
Dit product maakt geen deel meer uit van ons assortiment. Neem eens een kijkje in de categorie Baby & peutermelk voor een goed alternatief
Baby & peutermelk
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel nu, betaal later
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Reviews Schrijf jouw review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.