Oscillococcinum Boiron 30 buisjes

Op voorraad
25,49

Oscillococcinum elke winter weer

Oscillococcinum® Family Pack. Oscillococcinum® je weet waarom! Elke winter weer. Neem tijdens de winterse periode één buisje Oscillococcinum® per week en voor je het weet is het weer lente. Geschikt voor de hele familie, vanaf 0 jaar. Door de huidige wetgeving mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is, als dit niet wetenschappelijk onderbouwd kan worden. Op Plein.nl mogen wij deze informatie ook niet op de site vermelden. Onze drogist mag je die informatie wel persoonlijk geven, dus als je vragen hebt over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij de gevraagde informatie geven.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Let op

De geleverde verpakking kan afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Medische informatie

EAN-code 8718868850461
Registratienummer 105860//81818
Productnaam Boiron Oscillococcinum
Registratiecode RVH
Netto inhoud 30 ST
GPC-nummer 10000860
GPC-omschrijving Homeopathisch complex
Dosering 1 buisje
Maximale dagdosering 3
Gebruiksadvies 1x per week of zo nodig 1-3x per dag inhoud buisje onder tong laten smelten bij voorkeur 's ochtends en 's avonds, gedurende 1-3 dagen. Bij kinderen jonger dan 6 jaar korrels oplossen in water voor toedienen. Indien geen verbetering klachten of terugkering van de klachten na 14 dagen onafgebroken gebruik, raadpleeg arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Korrels
Te gebruiken bij Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopatische geneeswijze.
Niet gebruiken bij Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij dit middel niet gebruikt mag worden.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Intolerantie bepaalde suikers.
Werkzame stoffen Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200K 1 ml
Document Lees voor gebruik de bijsluiter:
Toepassingsgebied Homeopathisch geneesmiddel
Hulpstoffen :
Sucrose Dit middel bevat sucrose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit middel inneemt.
Lactose Dit middel bevat lactose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit middel inneemt.

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen 2 uur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Gebruik Oscillococcinum

Schud de gehele inhoud van het buisje onder de tong en laat de korrels langzaam oplossen. Voor kinderen onder de 6 jaar is het beter om de korrels op te lossen in een glas water. Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts.

Dosering

Gedurende de winterse periode, de inhoud van 1 buisje eenmaal per week innemen. Indien nodig tijdens deze periode, 2 tot 3 maal per dag de inhoud van 1 buisje innemen, bij voorkeur ’s ochtend en ’s avonds, gedurende 1 tot 3 dagen. Homeopathisch geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Productinformatie over Oscillococcinum Boiron

  • Merk: Oscillococcinum
  • Ean: 8718868850461 / 8946004689952
  • Artikel: 978-442