Pharma Nord Bio-E Vitamine 150 capsules

dinsdag in huis
64,95 (adviesprijs)
43,65 (33% korting)
 • Gratis thuisbezorgd
 • Vandaag besteld, dinsdag in huis
 • Bestel nu, betaal later
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Bio-E Vitamine

– Geconcentreerde en goed opneembare vitamine E uit natuurlijke bron – Op basis van gecertificeerd genetische gemanipuleerde (GM) vrije sojabonen – Gunstige invloed op bescherming tegen oxidatieve stress – Elke capsule bevat d-alfa-tocoferol, equivalent van 350 mg alfa-tocoferol (vitamine E) – Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Let op

Gebruiksaanwijzing:
Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Meer informatie over Pharma Nord Bio-E Vitamine

Wat is Bio-E-Vitamine?
Bio-E-Vitamine is een geconcentreerd vitaminepreparaat van zachte, heldere gelatinecapsules die natuurlijke d-alfa-tocoferol bevatten, opgenomen in gezuiverde GM vrije sojaolie. Elke capsule bevat ongeveer 350 mg/525 IE. Net als andere in vet oplosbare Vitaminen moet Bio-E-Vitamine tijdens de maaltijd worden ingenomen.

Zwangerschap
Bio-E-Vitamine mag gebruikt worden door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Wat is vitamine E?
Vitamine E is een natuurlijke, in vet oplosbare vitamine van plantaardige herkomst. De stof bestaat uit een groep verbindingen die verdeeld zijn in tocoferolen en tocotriënolen. Vitamine E komt vooral voor in voedingsmiddelen die vet bevatten. De twee meest voorkomende typen zijn alfa- en bèta-tocoferol. Alfa-tocoferol wordt als de meest actieve vorm. Beschouwd. Vitaminepreparaten bevatten gewoonlijk ofwel dl-alfa-tocoferol, of d-alfa-tocoferol. De laatste is de natuur-identieke vorm van de vitamine.

Opname van vitamine E
Vitamine E wordt in de dunne darm opgenomen, samen met vetten. De opname is niet volledig. Bij inname van grote hoeveelheden neemt de absorptie af. Mensen met een verminderd vermogen om lipiden op te nemen, nemen ook minder vitamine E op uit de dunne darm.

Beschermt tegen oxidatieve stress
Vitamine E wordt op dezelfde manier als vet door het lichaam verspreid (gebonden aan lipoproteïnen) en bereikt de meeste weefsels. Het fysiologische effect van de stof wordt in verband gebracht met de rol van de stof als antioxidant die de oxidatie van onverzadigde vetzuren tegengaat. Vitamine E beschermt ook vitamine A tegen verval. De behoefte aan vitamine E is afhankelijk van de inname van meervoudig onverzadigde vetzuren.

Uitscheiding van vitamine E
Vitamine E wordt waarschijnlijk via de gal en vervolgens met de ontlasting uitgescheiden. De stof kan in moedermelk voorkomen maar wordt nauwelijks opgenomen door de placenta.

Milligrammen en internationale eenheden
Vitamine wordt gemeten in milligrammen (mg) en internationale eenheden (IE).
1 mg d-alfa-tocoferol = 1,49 IE

Waarschuwing
Bio-E-Vitamine mag niet worden gebruikt wanneer er sprake is van een gezondheidstoestand die op een tekort aan vitamine K wijst. Het product is ook niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor pinda’s, soja, het werkzame ingrediënt of een of meer van de overige ingrediënten. Grote doses vitamine E kunnen de bloedstolling vertragen en mogen derhalve twee weken voor of na een operatie niet worden gebruikt.

Productinformatie over Pharma Nord Bio-E Vitamine

 • Merk: Pharma Nord
 • Ean: 5709976220508
 • Artikel: 708-210

Reviews Schrijf jouw review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.
64,95 (adviesprijs)
43,65 (33% korting)
dinsdag in huis
 • Gratis thuisbezorgd
 • Vandaag besteld, dinsdag in huis
 • Bestel nu, betaal later
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Reviews Schrijf jouw review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.
|