Prospan Hoestsiroop Sticks 21 sachets

Op voorraad
10,16

Prospan bij vastzittende- en kriebelhoest

Prospan hoest preparaat met een lekkere kersensmaak helpt goed bij elke hoest. Het bijzondere klimopextract is dankzij zijn speciale samenstelling in staat, om het complexe proces van elke hoest effectief te behandelen. Prospan hoestpreparaten zijn werkzaam bij elke hoest en kunt u met een gerust gevoel gebruiken bij elke hoest. In vergelijking met vele andere hoestpreparaten is Prospan bij verschillende soorten hoest te gebruiken. Niet alleen bij kriebelhoest, maar ook bij vastzittende slijm-hoest.
  • Ideaal voor onderweg
  • Vanaf 6 jaar
  • Met lekkere kersensmaak
  • Zonder lepel in te nemen
  • past in elke huisapotheek

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 4104480705977
Registratienummer 106242
Productnaam Prospan Hedera helix stickpack
Registratiecode RVG
ATC-code R05CA12
Netto inhoud 21 ST
GPC-nummer 10000876
GPC-omschrijving Verkoudheid/hoest
Dosering 1 stickpack
Maximale dagdosering 2-3, afhankelijk leeftijd
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Gebruiksadvies Stickpack kneden, openen en inhoud opzuigen.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Verwijderinstructie Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaarheidinstructie Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Afleverstatus code UAD
Afleverstatus omschrijving Uitsluitend apotheek of drogist
Toedingingsvorm Sachet
Te gebruiken bij Traditioneel kruidengeneesmiddel bij vastzittende hoest en kriebelhoest. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.
Niet gebruiken bij Allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Kinderen jonger dan 2 jaar.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter.
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter.
Gebruiksbeperking Maagzweer of - ontsteking, kortademig of koorts. Niet samen met hoestprikkelonderdrukkende middelen. Intolerantie bepaalde suikers, dit middel bevat sorbitol. Binnen 3 dagen geen verbetering klachten, raadpleeg arts.
Huisarts Als het gaat om kinderen jonger dan 3 maanden. Bij een hoest die al langer dan 3 weken bestaat of als vermoedelijke bijwerking van een medicijn (bijv. bepaalde bloeddrukverlagers). Bij ongerustheid over de hoest.
Werkzame stoffen Hedera helix 7 mg/ml
Document Bijsluiter
Toepassingsgebied Traditioneel kruidengeneesmiddel

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Traditioneel kruidengeneesmiddel Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Productinformatie over Prospan Hoestsiroop Sticks

  • Merk: Prospan
  • Ean: 4104480705977
  • Artikel: 978-223