Spoelen & poetsen Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Meridol Tandvlees Tandpasta
2+1 gratis
Meridol Tandvlees Tandpasta
75 ml
(2)
Morgen in huis
4,99
Bekijk product: Meridol Tandvlees Tandpasta
12x Meridol Tandvlees Tandpasta
Multipack
12x
12x Meridol Tandvlees Tandpasta
75 ml
(2)
Morgen in huis
30% korting
59,88 (adviesprijs) 42,07
Bekijk product: 12x Meridol Tandvlees Tandpasta
6x Meridol Tandvlees Mondspoeling
Multipack
6x
6x Meridol Tandvlees Mondspoeling
400 ml
(1)
Morgen in huis
45% korting
41,34 (adviesprijs) 22,64
Bekijk product: 6x Meridol Tandvlees Mondspoeling
Meridol Tandvlees Mondspoeling
2+1 gratis
Meridol Tandvlees Mondspoeling
400 ml
(1)
Morgen in huis
6,89
Bekijk product: Meridol Tandvlees Mondspoeling
Meridol Tandvlees Tandpasta en Mondspoeling Pakket
Meridol Tandvlees Tandpasta en Mondspoeling Pakket
(0)
Morgen in huis
11,53
Bekijk product: Meridol Tandvlees Tandpasta en Mondspoeling Pakket

Spoelen en poetsen

Een frisse adem en een gezond gebit begint bij goed spoelen en poetsen. Op Plein vind je een breed assortiment tandpasta, mondwater, mondspray en tongreinigers.

Het assortiment bestaat uit tandpasta, mondwater en mondspray van bekende merken als Aquafresh, Colgate, Elmex, Halita en Sensodyne. Ontdek nu jouw favoriete mondverzorgingsproduct en bestel eenvoudig, snel en veilig online op Plein.

Tandpasta

Tandpasta is een must tijdens het poetsen van je tanden. Het geeft je een frisse adem en een fluoridetandpasta biedt bovendien bescherming tegen gaatjes. Daarnaast zijn er tandpasta’s die je een stralend witte lach bezorgen. De bekendste tandpasta merken zijn Sensodyne, Zendium, Colgate en Prodent.  

Mondwater

Plaque verwijder je alleen door goed je tanden te poetsen en door een stoker, floss, rager of monddouche te gebruiken. Als aanvulling op een goede mondhygiëne gebruik je een mondspoelmiddel. Op Plein vind je een groot assortiment met mondspoelmiddelen van bekende merken als Listerine, Elmex, Vitis en CB12.

Mondspray

Ben je onderweg? Dan heb je waarschijnlijk niet een mondspoelmiddel of tandenborstel bij de hand. Om toch een frisse adem te creëren, adviseren wij je om een mondspray te gebruiken. Dit product werkt snel en is gemakkelijk mee te nemen in je tas of jas. Plein heeft onder andere mondsprays van Halita, Aquafresh en Lactona in het assortiment.

Tongreiniger en – schraper

De oorzaak van een slechte adem zijn vaak de bacteriën die genesteld zitten op de tong. Deze bacteriën verwijder je het makkelijkste en beste met behulp van een tongschraper of -reiniger. Bij Plein vind je een ruim assortiment met tongreinigers van onder meer GUM, Lactona en Curaprox.

Heb je vragen over de verschillende producten en merken? Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.