Tandenborstels Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 9 van 9

TePe Compact Tuft
TePe Compact Tuft
(0)
Morgen in huis
3,33
Bekijk product: TePe Compact Tuft
TePe Universal Care
TePe Universal Care
(0)
Morgen in huis
37% korting
5,79 (adviesprijs) 3,65
Bekijk product: TePe Universal Care
Lactona Double single-tuft (27BB)
Lactona Double single-tuft (27BB)
(0)
Morgen in huis
9% korting
3,29 (adviesprijs) 2,99
Bekijk product: Lactona Double single-tuft (27BB)
Curaprox Tandenborstel Single CS 1006 Kort
Curaprox Tandenborstel Single CS 1006 Kort
(0)
Morgen in huis
6,93
Bekijk product: Curaprox Tandenborstel Single CS 1006 Kort
Lactona Tuft Vervangingssetje
Lactona Tuft Vervangingssetje
12 stuks
(1)
Morgen in huis
10% korting
6,69 (adviesprijs) 5,99
Bekijk product: Lactona Tuft Vervangingssetje
GUM Tandenborstel Interspace End-Tuft 308
GUM Tandenborstel Interspace End-Tuft 308
(1)
Morgen in huis
32% korting
4,59 (adviesprijs) 3,12
Bekijk product: GUM Tandenborstel Interspace End-Tuft 308
Vitis Implant Monotip
Vitis Implant Monotip
(1)
Morgen in huis
21% korting
7,35 (adviesprijs) 5,80
Bekijk product: Vitis Implant Monotip
Vitis Implant Sulcular Tandenborstel
Vitis Implant Sulcular Tandenborstel
(1)
Morgen in huis
21% korting
7,35 (adviesprijs) 5,80
Bekijk product: Vitis Implant Sulcular Tandenborstel
Curaprox Tandenborstel Single CS 1009 Lang
Curaprox Tandenborstel Single CS 1009 Lang
(0)
Morgen in huis
6,87
Bekijk product: Curaprox Tandenborstel Single CS 1009 Lang

Tandenborstels

Alles voor het optimaal schoonmaken en houden van je mond en gebit. Op Plein vind je een groot aanbod van tandenborstels van diverse merken.

Elektrische tandenborstels, bijhorende opzetborstels, monddouches en tandenborstels. Benieuwd naar welke tandenborstel het beste bij jou past? Wij vertellen je graag de voordelen van de verschillende poetsmethodes.

Elektrische tandenborstel

Tandartsen en mondhygiënisten adviseren vaak een elektrische tandenborstel. Het is wetenschappelijk bewezen dat een elektrische tandenborstel meer tandplaque verwijdert dan een handtandenborstel, mits je de elektrische tandenborstel op de juiste manier gebruikt.

In principe doet een elektrische tandenborstel het werk voor je door de snelle en diverse bewegingen die de borstel maakt. Deze snelheid en bewegingen zijn niet haalbaar met een handtandenborstel.

Er zijn diverse soorten elektrische tandenborstels op de markt. Zo zijn er sonische tandenborstels, deze zijn gebaseerd op een handtandenborstel. De borstelkop ziet er ook uit als een normale tandenborstel. Plein biedt sonische tandenborstel van onder andere Philips Sonicare aan.

Naast de sonische borstels zijn en ook 2-D en 3-D elektrische tandenborstels. Deze elektrische tandenborstels maken een draaiende en een pulserende beweging, dit zorgt voor een effectieve plaque verwijdering. Deze elektrische tandenborstels hebben vaak een kleine, ronde borstelkop waardoor elke plek in de mond makkelijk bereikbaar is. Op Plein vind je 2-D en 3-D tandenborstels van het merk Oral-B.

Tandenborstel

Vind je het niet prettig om met een elektrische tandenborstel te poetsen? Plein heeft ook een breed assortiment met normale tandenborstels. Bekende merken zijn Sensodyne, Jordan, Elmex en Aquafresh. Je hebt de keuze uit een tandenborstel met harde, medium of zachte borstelharen, net waar je voorkeur naar uitgaat.

Kindertandenborstel

Naast de elektrische tandenborstels voor volwassenen zijn er ook elektrische tandenborstels speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze kindertandenborstels hebben een kleurrijk en vrolijk design en worden soms zelfs ondersteund door een muziekje of een leuke app. Dit helpt om je kind te motiveren om goed te poetsen. Op Plein vind je de elektrische kindertandenborstels van Oral-B en Philips Sonicare. Naast de elektrische varianten hebben wij ook een uitgebreid assortiment met normale kindertandenborstels van bekende merken als Jordan, Aquafresh en Oral-B.

Opzetborstels

De borstelkop van je tandenborstel is een bron van bacteriën. Daarnaast slijt je tandenborstel of opzetborstel door het tanden poetsen. Hierdoor wordt de plaque niet meer effectief verwijderd. Het is daarom belangrijk om elke 3 maanden je tandenborstel of opzetborstel voor de elektrische tandenborstel te vervangen.

Monddouches, tandenstokers, floss en ragers

Voor een gezonde mond is het belangrijk om, naast het tanden poetsen, een hulpmiddel te gebruiken om het plaque tussen de tanden en kiezen te reinigen. Bekijk daarom ook ons uitgebreide assortiment van stokers, floss, ragers en monddouches.

Wil je meer informatie of heb je vragen over een specifieke tandenborstel? Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.