Tandenborstels Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Curaprox Tandenborstel Trio CS 5460 Ultra Zacht
Curaprox Tandenborstel Trio CS 5460 Ultra Zacht
3 stuks
(1)
Morgen in huis
15,99
Bekijk product: Curaprox Tandenborstel Trio CS 5460 Ultra Zacht
Lactona Tandenborstel IQ Easycomfort Ultra Soft
Lactona Tandenborstel IQ Easycomfort Ultra Soft
(1)
Morgen in huis
27% korting
2,87 (adviesprijs) 2,09
Bekijk product: Lactona Tandenborstel IQ Easycomfort Ultra Soft
Curaprox Tandenborstel CS 3960 Super Zacht
Curaprox Tandenborstel CS 3960 Super Zacht
(0)
Morgen in huis
5% korting
6,49 (adviesprijs) 6,15
Bekijk product: Curaprox Tandenborstel CS 3960 Super Zacht
Curaprox Tandenborstel Ortho CS 5460 Ultra Zacht
Curaprox Tandenborstel Ortho CS 5460 Ultra Zacht
(1)
Morgen in huis
15% korting
6,99 (adviesprijs) 5,95
Bekijk product: Curaprox Tandenborstel Ortho CS 5460 Ultra Zacht
Tello Tandenborstel Kids 4480
Tello Tandenborstel Kids 4480
(0)
Morgen in huis
3,95
Bekijk product: Tello Tandenborstel Kids 4480
Tello Tandenborstel Ultra Soft 6240
Tello Tandenborstel Ultra Soft 6240
(0)
Morgen in huis
5% korting
3,95 (adviesprijs) 3,77
Bekijk product: Tello Tandenborstel Ultra Soft 6240
Tello Tandenborstel Single Ultra Soft 1007.5
Tello Tandenborstel Single Ultra Soft 1007.5
(0)
Morgen in huis
3,95
Bekijk product: Tello Tandenborstel Single Ultra Soft 1007.5
Curaprox Tandenborstel Kids
Curaprox Tandenborstel Kids
(0)
Tijdelijk uitverkocht
24% korting
6,49 (adviesprijs) 4,93
Bekijk product: Curaprox Tandenborstel Kids

Tandenborstels

Alles voor het optimaal schoonmaken en houden van je mond en gebit. Op Plein vind je een groot aanbod van tandenborstels van diverse merken.

Elektrische tandenborstels, bijhorende opzetborstels, monddouches en tandenborstels. Benieuwd naar welke tandenborstel het beste bij jou past? Wij vertellen je graag de voordelen van de verschillende poetsmethodes.

Elektrische tandenborstel

Tandartsen en mondhygiënisten adviseren vaak een elektrische tandenborstel. Het is wetenschappelijk bewezen dat een elektrische tandenborstel meer tandplaque verwijdert dan een handtandenborstel, mits je de elektrische tandenborstel op de juiste manier gebruikt.

In principe doet een elektrische tandenborstel het werk voor je door de snelle en diverse bewegingen die de borstel maakt. Deze snelheid en bewegingen zijn niet haalbaar met een handtandenborstel.

Er zijn diverse soorten elektrische tandenborstels op de markt. Zo zijn er sonische tandenborstels, deze zijn gebaseerd op een handtandenborstel. De borstelkop ziet er ook uit als een normale tandenborstel. Plein biedt sonische tandenborstel van onder andere Philips Sonicare aan.

Naast de sonische borstels zijn en ook 2-D en 3-D elektrische tandenborstels. Deze elektrische tandenborstels maken een draaiende en een pulserende beweging, dit zorgt voor een effectieve plaque verwijdering. Deze elektrische tandenborstels hebben vaak een kleine, ronde borstelkop waardoor elke plek in de mond makkelijk bereikbaar is. Op Plein vind je 2-D en 3-D tandenborstels van het merk Oral-B.

Tandenborstel

Vind je het niet prettig om met een elektrische tandenborstel te poetsen? Plein heeft ook een breed assortiment met normale tandenborstels. Bekende merken zijn Sensodyne, Jordan, Elmex en Aquafresh. Je hebt de keuze uit een tandenborstel met harde, medium of zachte borstelharen, net waar je voorkeur naar uitgaat.

Kindertandenborstel

Naast de elektrische tandenborstels voor volwassenen zijn er ook elektrische tandenborstels speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze kindertandenborstels hebben een kleurrijk en vrolijk design en worden soms zelfs ondersteund door een muziekje of een leuke app. Dit helpt om je kind te motiveren om goed te poetsen. Op Plein vind je de elektrische kindertandenborstels van Oral-B en Philips Sonicare. Naast de elektrische varianten hebben wij ook een uitgebreid assortiment met normale kindertandenborstels van bekende merken als Jordan, Aquafresh en Oral-B.

Opzetborstels

De borstelkop van je tandenborstel is een bron van bacteriën. Daarnaast slijt je tandenborstel of opzetborstel door het tanden poetsen. Hierdoor wordt de plaque niet meer effectief verwijderd. Het is daarom belangrijk om elke 3 maanden je tandenborstel of opzetborstel voor de elektrische tandenborstel te vervangen.

Monddouches, tandenstokers, floss en ragers

Voor een gezonde mond is het belangrijk om, naast het tanden poetsen, een hulpmiddel te gebruiken om het plaque tussen de tanden en kiezen te reinigen. Bekijk daarom ook ons uitgebreide assortiment van stokers, floss, ragers en monddouches.

Wil je meer informatie of heb je vragen over een specifieke tandenborstel? Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.