Boiron Cocculine 30 tabletten

Op voorraad
8,15

Boiron Cocculine

Boiron Cocculine is een homeopathisch geneesmiddel. Boiron Cocculine wordt toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door de huidige wetgeving is het niet mogelijk om op de verpakking te vermelden waar dit product voor is (indicatie) en meer informatie te geven. Onze drogist mag je die informatie wel persoonlijk geven, dus als je vragen hebt over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij de gevraagde informatie geven.

 

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8719325325232
Registratienummer 81817
Productnaam Boiron Cocculine
Registratiecode RVH
Netto inhoud 30 ST
GPC-nummer 10000860
GPC-omschrijving Homeopathisch complex
Dosering 3x per dag 2 tabletten op de dag vóór vertrek en op de dag van vertrek
Maximale dagdosering Zo nodig tijdens de reis ieder half uur 1 tot er verbetering optreedt
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Gebruiksadvies Dag voor vertrek beginnen met inname. Indien nodig tijdens de reis ieder half uur 1 tablet tot verbetering optreedt. Tablet langzaam in de mond oplossen, daarna doorslikken. Indien na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering optreedt, raadpleeg arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Houdbaarheidinstructie Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking achter 'Niet gebruiken na' of 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Tablet
Te gebruiken bij Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze
Niet gebruiken bij Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij dit middel niet gebruikt mag worden.
Zwangerschap Mag gebruikt worden
Borstvoeding Mag gebruikt worden
Huisarts Bij klachten die niet alleen tijdens het reizen aanwezig zijn. Als er ook sprake is van oorsuizen en/of doofheid.
Werkzame stoffen Cocculus indicus 4CH 0.375 mg , Tabacum 4CH 0.375 mg , Nux vomica 4CH 0.375 mg , Petroleum 4CH 0.375 mg
Document Lees voor gebruik de bijsluiter:
Toepassingsgebied Homeopathisch geneesmiddel
Hulpstoffen :
Lactose Dit middel bevat lactose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit middel inneemt.
Sucrose Dit middel bevat sucrose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit middel inneemt.
Magnesiumstearaat (E470B) Dit is een antiklontermiddel

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen een halfuur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar:
2 tabletten 3 maal per dag op de dag vóór vertrek alsmede op de reisdag zelf, indien nodig tijden de reis ieder half uur één tablet tot er verbetering optreedt. De tabletten langzaam in de mond laten oplossen en daarna doorslikken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling
Cocculus indicus 4CH, 0.375 mg 
Tabacum 4CH, 0.375 mg
Nux vomica 4CH, 0.375 mg 
Petroleum 4CH 0.375 mg 
Hulpstoffen: sucrose, lactose, magnesium stearaat

Interacties:
Informeer in geval van ziekte, medicijngebruik of medische ingreep je behandelend arts dat je dit middel gebruikt.

Zwangerschap en lactatie: 
Voor zover bekend kan Boiron Cocculine tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Het is echter altijd verstandig om dit eerst te overleggen met een deskundige

Productinformatie over Boiron Cocculine

  • Merk: Boiron
  • Ean: 8719325325232
  • Artikel: 1058-220