Bezorgen

Verzendkosten

Verzendkosten Onder de 25,- Boven de 25,-
Standaard verzending (Nederland) 3,95 Gratis
Standaard verzending (België) 5,90 1,95
Standaard verzending (Duitsland) 7,90 3,95
Afhalen bij PostNL afhaalpunt (Nederland) 3,95 Gratis

We bieden ook extra opties aan voor de levering van je pakket in Nederland. Avondlevering met PostNL en dezelfde dag nog leveren met Trunkrs. De extra kosten voor avondlevering bedragen 1,95 en voor same-day delivery rekenen we 2,95.

Standaard verzending

Wij verzenden je bestelling in een pakket of brievenbus-enveloppe. Dit is afhankelijk van de omvang van je bestelling. Alleen pakketten in Nederland en België worden voorzien van een Track & Trace code. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace code. Vanaf dat moment kan je het pakket volgen. Brievenbuspost krijgt geen Track & Trace code. 

Ben je niet thuis?
PostNL biedt het pakket minimaal 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een bericht achter wanneer hij of zij nogmaals langs komt of een afhaalbericht. Op dit afhaalbericht staat het adres van het Pakketpunt waar je het pakket kunt afhalen, of bij welke buren het afgeleverd is. Je hebt 14 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 14 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Pakket Afhaalpunt

Hiermee bepaal je zelf wanneer je de bestelling ophaalt. Je kan kiezen uit meer dan 2.400 winkellocaties die vaak ook op zaterdag en in de avonduren open zijn. Hiermee bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Aan de hand van je postcode wordt de dichtstbijzijnde Pakket Afhaalpunten getoond. Je hebt 14 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 14 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Tijdskader bezorging

Onderstaand een overzicht van de bezorgdagen in samenwerking met PostNL. Zondag t/m vrijdag voor 18:00 besteld, is morgen in huis*. 
 
* Let op: mits het product voorradig is. Het onderstaande schema wijkt af bij feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische nationale feestdagen.
 
Besteld voor 18u op Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag donderdag
Donderdag  Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag Maandag
  • Bezorgtijden zijn gebaseerd op de 24-uurs service van PostNL en geldt voor 98% van de pakketten.
  • Voor België gelden andere bezorgtijden.
|