Bezorging

Heb je een vraag over de bezorging van je bestelling? Ontdek hier alles over de bezorgmogelijkheden van Plein.nl

Helaas kunnen wij zodra een pakket naar een locatie wordt gebracht, dit niet meer aanpassen bij PostNL. Je kan het pakket na levering bij de locatie binnen 7 dagen afhalen, anders zal deze aan ons geretourneerd worden. 

Ja dit kan zeker. Bij het invoeren van je adresgegevens kan je er voor kiezen of je je bestelling op het ingevoerde adres wenst te ontvangen, of dat dit op een ander adres geleverd moet worden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je pakket te laten afleveren bij een Pak je Gemak locatie van PostNL. Op basis van jouw ingevoerde postcode, zullen de meest dichtstbijzijnde locaties hiervan geselecteerd worden waar je een keuze uit kan maken. 

Wij verzenden je bestelling altijd in een pakket met PostNL zodat je deze met een Track & Trace code kunt volgen. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace code. Vanaf dat moment kan je het pakket volgen.

Helaas is dit niet mogelijk. Wij zijn een webshop en hebben geen fysieke winkel. Je kunt eventueel kiezen om het pakket op te halen bij een PostNL punt. 

Nederland: PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan laat PostNL een kaartje met een QR-code achter of verstuurt het een e-mail met daarop de informatie over het pakket. Op het kaartje wat de bezorger achter laat of de Digitale Kennisgeving staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Buitenland: PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan wordt je pakket naar een PostNL afhaalpunt gebracht. Op het briefje wat de bezorger achter laat staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Je kunt bij het afronden van je bestelling kiezen voor een bezorgdatum en een tijdvak. Deze tijden worden doorgegeven door PostNL, en zij bezorgen 99% van de pakketten binnen het aangegeven tijdsblok. Daarnaast kun je bij leveringen op maandag tot en met vrijdag kiezen voor avondbezorging. Je ontvangt je bestelling tussen 18:00 en 22:00 voor een meerprijs van € 1,95. Deze service kunnen we enkel nog aanbieden in Nederland. Dit kan je selecteren bij het kiezen van je bezorgmoment.

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Wij zijn momenteel niet aanwezig. Elke werkdag van 08:00 tot 19:00 staan we voor jou klaar.
Telefonisch contact:
Nederland: 088-8000-200
België: 03-8080-294
WhatsApp naar:
088-8000-200
Stuur een e-mail:
[email protected]
Stel je vraag via:
Messenger