Bezorgen

Let op: Het kan voorkomen dat PostNL je pakket door de feestdagen drukte wat later bezorgd dan je van ons gewend bent 

Verzendkosten

Verzendkosten Onder de €25,- Boven de €25,-
Standaard verzending (Nederland) €3,95 Gratis
Standaard verzending (België) €5,90 €1,95
Standaard verzending (Duitsland) €7,90 €3,95
Afhalen bij Pakket Ophaalpunt (Nederland) €3,95 Gratis

Standaard verzending

Wij verzenden je bestelling in een pakket of brievenbus-enveloppe. Dit is afhankelijk van de omvang van je bestelling. Alleen pakketten in Nederland en België worden voorzien van een Track & Trace code. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace code. Vanaf dat moment kan je het pakket volgen. Brievenbuspost krijgt geen Track & Trace code. 

Ben je niet thuis?
PostNL biedt het pakket 2 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je beide keren niet thuis? Dan laat de bezorger een afhaalbericht achter. Op dit afhaalbericht staat het adres van het Pakketpunt waar je het pakket kunt afhalen, of bij welke buren het afgeleverd is. Je hebt 14 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 14 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Let op: Het kan voorkomen dat PostNL je pakket door de feestdagen drukte wat later bezorgd dan normaal en het pakket 1x in plaats van 2x aanbiedt 

Pakket Afhaalpunt

Hiermee bepaal je zelf wanneer je de bestelling ophaalt. Je kan kiezen uit meer dan 2.400 winkellocaties die vaak ook op zaterdag en in de avonduren open zijn. Hiermee bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Aan de hand van je postcode wordt de dichtstbijzijnde Pakket Afhaalpunten getoond. Je hebt 14 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 14 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Tijdskader bezorging

Onderstaand een overzicht van de standaard bezorging in samenwerking met PostNL. Voor 22:00 besteld, is morgen in huis*.
* Let op: mits het product voorradig is. Het onderstaande schema wijkt af bij feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische nationale feestdagen.

Voor 22:00 besteld op  Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag Maandag
  • Bezorgtijden zijn gebaseerd op de 24-uurs service van PostNL en geldt voor 98% van de pakketten.
  • Voor België gelden andere bezorgtijden.
|