Door drukte is de klantenservice alleen via e-mail bereikbaar

Actievoorwaarden

Bij Plein hebben we regelmatig gratis extra’s, leuke kortingen en toffe winacties voor je. Op deze pagina staan de details en voorwaarden per actie. De nieuwste acties staan bovenaan. Wanneer een actie afgelopen is, zullen de desbetreffende actievoorwaarden nog een week op deze pagina staan.

Wil je geen enkele actie missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Kans op een cadeaubon van Designed By Lotte t.w.v. 250 euro bij aankoop van één product van Designed By Lotte

In de periode van maandag 18 maart tot en met zondag 31 maart 2024 maak je kans op een cadeaubon van Designed By Lotte ter waarde van 250 euro bij aankoop van één product van Designed By Lotte!

Bij aankoop van één product van Designed By Lotte zal de deelname in de winkelmand bevestigd worden. Wanneer dit niet gebeurt, maak je geen kans. Je maakt kans op maximaal 1 cadeaubon per persoon. 

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van Plein.
  • Meedoen mag vanaf 18 jaar.
  • Deze actie is geldig op alle deelnemende producten op Plein.nl, Plein.be.
  • Plein behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. Typ-, druk- en spelfouten voorbehouden.

Persoonsgegevens
1.       De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Plein voor de winactie en worden uitsluitend verstrekt aan partijen die nodig zijn voor het faciliteren van de voucher.

2.       Plein handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

3.     Op de actie is Nederlands recht van toepassing.

Winnaar

  • De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De winnaar van de actie krijgt persoonlijk bericht via e-mail. Hierin wordt de afspraak gemaakt met de winnaar over de datum van levering.
  • Plein is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
  • Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
  • Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag

 

Als je even geleden een bestelling bij Plein hebt geplaatst, ontvang je na 4 dagen een mail met daarin de uitnodiging om een vriend of vriendin uit te nodigen*. Na het delen van de unieke link met jouw vriend(in) heeft hij of zij de mogelijkheid om zichtzelf aan te melden voor de nieuwsbrief van Plein. Na aanmelding ontvangt jouw vriend(in) automatisch een unieke kortingscode**. Plaatst jouw vriend(in) een bestelling in combinatie met de ontvangen kortingscode, dan ontvang jij als uitnodiger ook een unieke kortingscode. 

* Jouw vriend(in) moet minimaal 18 jaar zijn. 
**Is jouw uitgenodigde vriend(in) al bekend bij Plein? Dan ontvang je allebei geen kortingscode.  

Uitnodigen vriend(in) 
Wanneer jij jouw vriend(in) gaat uitnodigen mag deze persoon nog niet bekend zijn bij ons in het systeem. Mocht dit wel het geval zijn, ontvang je geen beloning. De uitnodigingslink in de mail is persoonlijk en te gebruiken voor één vriend(in). Via de uitnodigingslink kan jij als uitnodiger maximaal één kortingscode ontvangen voor een vriend(in) die Plein klant is geworden. 

Nieuwe klant van Plein 
Wanneer jij je via een vriend(in) hebt aangemeld bij Plein ontvang je een automatische mail met een unieke kortingscode. Deze kortingscode is 2 weken geldig en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes. Niet geldig op geneesmiddelen, babyvoeding 1 en cadeaukaarten.  

Jouw vriend(in) is nu ook klant 
Heb jij ervoor gezorgd dat jouw uitgenodigde vriend(in) ook klant bij Plein is geworden? Dan heb je via een automatische mail jouw unieke kortingscode ontvangen. Deze kortingscode is 2 weken geldig en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes. Niet geldig op geneesmiddelen, babyvoeding 1 en cadeaukaarten. 

Omdat we bij Plein onze trouwe klanten graag verrassen met leuke extra’s, persoonlijke kortingen en toffe winacties hebben we het Gouden Plein klant programma opgezet. Hoor je bij deze speciale groep? Dan ontvang je hier een e-mail over. Wil je dit liever niet, dan kun je je uiteraard altijd afmelden.

Vanaf 1 december 2020 verloten we elke maand een zorgvuldig geselecteerd verzorgingspakket onder onze trouwe klanten die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief.

Je maakt kans door 5 keer of meer per jaar te bestellen op Plein en aangemeld te zijn op de Plein nieuwsbrief;
Alle aanmeldingen dingen automatisch mee;
De waarde van het pakket ligt rond de 75,-;
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
Medewerkers (en hun familie) van Plein.nl zijn uitgesloten van deelname aan deze actie;
Bij een vermoeden van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de resultaten behoudt Plein.nl B.V. zich het recht voor om geen prijs uit te keren;
De algemene voorwaarden van Plein.nl B.V. zijn van toepassing op deze actie.
Lees hier alles over de voorwaarden om als Plein Gouden klant het verzorgingspakket te winnen.

Omdat goede reviews andere klanten helpen bij hun aankoop stimuleren we dit door maandelijks een cadeaubon van 50,- te verloten onder de klanten die een aangekocht product gereviewd hebben. De winnaar wordt random geselecteerd en ontvangt hier een e-mail over. Wil je dit liever niet, dan kun je je uiteraard altijd afmelden.

Alle gepubliceerde reviews van klanten die een order geplaatst hebben van het gereviewde product dingen automatisch mee
Productreviews zonder aankoop worden niet gepubliceerd
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
Medewerkers (en hun familie) van Plein.nl zijn uitgesloten van deelname aan deze actie;
Bij een vermoeden van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de resultaten behoudt Plein.nl B.V. zich het recht voor om geen prijs uit te keren;
De algemene voorwaarden van Plein.nl B.V. zijn van toepassing op deze actie.

Heb je nog vragen of opmerkingen?
Wij zitten elke werkdag van 08:00 tot 17:00 voor jou klaar.
Telefonisch contact:
Nederland: 088-8000-200
België: 03-8080-294
WhatsApp naar:
088-8000-200
Stuur een e-mail:
[email protected]
Stel je vraag via:
Messenger