Over ons

Shampoo op? Hond zonder brokjes? Geen voorraad luiers meer? Plein.nl heeft alles in huis voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je huisdieren en het huishouden. Of je favoriete douchegel nu bijna leeg is, je tandenborstel toe is aan vervanging of het wasmiddel op is, binnen 24uur heb je weer een mooie voorraad in huis. Plein.nl is onderverdeeld in zes speciaalzaken:

  • Tandartsplein: van (elektrische) tandenborstels tot tandpasta, mondwater, ragers en meer gespecialiseerde mondverzorgingsproducten. Je vindt het allemaal op Tandartsplein.nl.
  • Drogistplein: douchegel, paracetamol, make-up, afslankmiddelen: al je drogisterijproducten van alle bekende en minder bekende merken, vind je overzichtelijk op Drogistplein.nl.
  • Huisdierplein: of je nu een hond, kat, vogel of konijn hebt: op Huisdierplein.nl vind je het beste voer, snacks, speelgoed en verzorgingsproducten voor jouw favoriete huisdier.
  • Huishoudplein: schoon, schoner, schoonst met de schoonmaakproducten en -middelen van Huishoudplein.
  • Babyplein: je kleintje verdient natuurlijk het allerbeste. Daarom vind je op Babyplein.nl een breed aanbod met verzorgingsproducten voor je baby maar ook speelgoed, hydrofiele doeken, voeding, flesjes en speentjes.
  • Scheerplein: voor een gladde, mooie huid moet je op Scheerplein.nl zijn. Hier vind je als man en vrouw zijnde alles op het gebied van scheren en de verzorging van je huid.

Hoe het allemaal begon…

Op een zolderkamer in Rotterdam om precies te zijn met een informatieve website Tandartsplein.nl. Hier kon je terecht voor alle specialistische informatie rondom mondverzorging. Drie jaar later in 2006 wordt dit dentale platform uitgebreid met een webshop. Na een paar jaar wordt bestellingen inpakken en verzenden op een kamertje van 8 bij 8 m2 iets te krap. Tijd dus voor een eigen magazijn en kantoor.

Er wordt gekozen voor thuisbasis Rotterdam. Met slechts een handjevol mensen wordt er elke dag keihard gewerkt aan het bouwen van de naam Plein.nl. Ook worden de specialistische pleinen nog beter neergezet. Vanaf 2013 zijn de zes pleinen, Tandartsplein, Drogistplein, Huishoudplein, Huisdierplein, Scheerplein en Babyplein, een feit.

In 2014 groeit het bedrijf – letterlijk – uit zijn voegen. Tijd voor een nieuw kantoor en een groter magazijn, zodat de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waar kan worden gemaakt. In maart verhuist het complete team naar Houten waar het klaar is voor een fikse uitbreiding in assortiment en personeel. Twee jaar later groeit het bedrijf zo snel dat een nieuw magazijn nodig is. Een paar meter verderop wordt een apart distributiecentrum geopend voor Huisdierplein. Dat betekent meer ruimte en dus ook meer producten die de volgende dag al bij de klant kunnen worden bezorgd.

Anno 2018 staat Juriaan Spoormaker aan het roer, die samen met een team van inmiddels 70 collega's klaar staan om elke dag een stapje extra te zetten voor onze klanten. Plein.nl, thuis in verzorging.

|