Reviews

Reviews

Reviews van onze service en producten zijn erg waardevol voor andere klanten, we gaan hier daarom ook uitermate zorgvuldig mee om. Plein plaatst enkel reviews van klanten en personen die het product daadwerkelijk uitgeprobeerd hebben.

Reviews over de ervaring met Plein worden op de website van Trusted Shops geplaatst, hier zit altijd een klantorder aan gekoppeld. De geplaatste reviews worden gemodereerd door Trusted Shops als onafhankelijke tussenpartij. Zowel positieve als negatieve reviews over Plein worden geplaatst.

Vanaf 28 mei 2022 zijn de richtlijnen voor het plaatsen van product reviews aangescherpt en zullen er enkel nog reviews geplaatst worden waarvan het e-mail adres gekoppeld kan worden aan een klantorder waar het gereviewde product mee gekocht is. Reviews die geplaatst zijn voor deze datum kunnen we niet allemaal terugleiden naar een een order. Plein betaald niet voor het plaatsen van reviews, wanneer reviews door een derde partij vergoed zijn staat dit erbij gemeld.

Geplaatste product reviews worden handmatig beoordeeld door onze klantenservice, mocht er iets niet naar wens verlopen dan nemen we contact op met de betreffende klant. Binnen 1 tot 3 werkdagen zal de review online staan. Zowel negatieve als positieve reviews zullen geplaats worden op de site. 

Reviews die we niet zullen plaatsen bevatten één van onderstaande punten:

  • Je hebt het artikel niet gekocht via Plein
  • Medische niet toegestane claims of claims anders dan door de producent vermeld
  • Grof of beledigend taalgebruik
  • Vragen over de status van de order of de prijs
  • Commerciële inhoud zonder daar expliciet melding van te maken 
  • URL naar andere websites
  • Meningen of uitspraken die niks met de ervaring van het artikel te maken hebben
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Wij zijn momenteel niet aanwezig. Elke werkdag van 08:00 tot 17:00 staan we voor jou klaar.
Telefonisch contact:
Nederland: 088-8000-200
België: 03-8080-294
WhatsApp naar:
088-8000-200
Stuur een e-mail:
[email protected]
Stel je vraag via:
Messenger
* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs