Retourneren

Gratis retourneren

Na ontvangst van je bestelling kan je producten binnen 30 dagen gratis retourneren. Dit is de zogeheten afkoelingsperiode. Wil je een product retourneren? Doe dan het volgende:

  • Controleer of het product compleet, ongebruikt en niet beschadigd is.
  • Neem contact op met onze klantadviseurs voor het gratis antwoordnummer: 088 – 8000 200 of klantenservice@plein.nl.
  • Stuur het product onder vermelding van factuurnummer en retourformulier aan ons terug. Het retourformulier staat op de achterkant van je factuur die in het pakket zit of download hem hier.
  • Of stuur het retourformulier digitaal naar klantenservice@plein.nl. Let erop dat je binnen 30 dagen na het versturen van het formulier ook het product naar ons opstuurt.
  • Terugbetaling van het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding gedaan.

Is het product gebruikt, maar wil je het alsnog retourneren? Dan kunnen wij de kosten voor waardevermindering in rekening brengen indien product gebruikt/beschadigd is.

 

Uitzonderingen retouren

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Producten die om hygiënische redenen niet retour kunnen, zoals tandenborstels, scheermesjes, ragers, speentjes, cosmetica, oordopjes etc. indien verzegeling is verbroken.
  • Voor het beoordelen van verbruiksartikelen, zoals schoonmaakmiddelen, etenswaren en vloeistoffen, is het niet nodig om ze uit te pakken en gebruiken. Als je dit toch doet zijn deze producten niet meer verkoopbaar, en is de waardevermindering 100%.

 

Verkeerd artikel

Heb je een verkeerd artikel ontvangen of besteld? Neem contact op met onze klantadviseurs en wij zorgen ervoor dat het juiste artikel zo snel mogelijk wordt nageleverd: 088 – 8000 200 of klantenservice@plein.nl

 

Bestelling annuleren

Bestelling annuleren? Neem contact met ons op via 088 – 8000 200 of mail naar klantenservice@plein.nl