Boiron Homeovox 60 tabletten

7,45

Boiron Homeovox

Boiron Homeovox is een homeopathisch geneesmiddel. Boiron Homeovox wordt toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door de huidige wetgeving is het niet mogelijk om op de verpakking te vermelden waar dit product voor is (indicatie) en meer informatie te geven. Onze drogist mag je die informatie wel persoonlijk geven, dus als je vragen hebt over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij de gevraagde informatie geven.

 

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8711788236001
Registratienummer 81812
Productnaam Boiron Homeovox
Registratiecode RVH
Netto inhoud 30 GR
GPC-nummer 10000860
GPC-omschrijving Homeopathisch complex
Dosering 2
Maximale dagdosering 12
Gebruiksadvies Indien nodig elk uur 2 extra tabletten innemen, max. 12 tabletten per dag. Laat de tabletten langzaam in de mond oplossen, tussen de maaltijden. Indien na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering optreedt, raadpleeg arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Afleverstatus code UAD
Afleverstatus omschrijving Uitsluitend apotheek of drogist
Toedingingsvorm Omhulde tablet
Te gebruiken bij Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
Niet gebruiken bij Er zijn geen omstandigheden bekend waarbij dit middel niet gebruikt mag worden.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Werkzame stoffen Aconitum napellus 3CH 0.091 mg , Arum triphyllum 3CH 0.091 mg , Ferrum phosphoricum 3CH 0.091 mg , Calendula officinalis 6CH 0.091 mg , Spongia tosta 6CH 0.091 mg , Belladonna 6CH 0.091 mg , Mercurius solubilis 6CH 0.091 mg , Hepar sulfur 6CH 0.091 mg , Kalium bichromicum 6CH 0.091 mg , Populus candicans 6CH 0.091 mg , Bryonia dioica 3CH 0.091 mg
Document Bijsluiter
Toepassingsgebied Homeopathisch geneesmiddel
Hulpstoffen :
Lactose Dit middel bevat lactose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit middel inneemt.
Sucrose Dit middel bevat sucrose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit middel inneemt.
Magnesiumstearaat (E470B) Dit is een antiklontermiddel

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen een halfuur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Dosering
Vijfmaal per dag 2 tabletten, indien nodig elk uur 2 tabletten extra innemen (maximaal 12 tabletten per dag). Laat de tabletten langzaam in de mond oplossen, tussen de maaltijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Samenstelling
Werkzame stoffen:
Per tablet:
Aconitum napellus 3 CH 0,091 mg
Arum triphyllum 3 CH 0,091 mg
Ferrum phosphoricum 6 CH 0,091 mg
Calendula officinalis 6 CH 0,091 mg
Spongia tosta 6 CH 0,091 mg
Belladonna 6 CH 0,091 mg
Mercurius solubilis 6 CH 0,091 mg
Hepar sulphur 6 CH 0,091 mg
Kalium bichromicum 6 CH 0,091 mg
Populus candicans 6 CH 0,091 mg
Bryonia alba 3 CH 0,091 mg

Hulpstoffen: Sucrose, LACTOSE, Maiszetmeel, Magnesium stearaat, Acacia, Gelatine, Talk, Witte bijenwas, Carnauba was

Interacties:
Informeer in geval van ziekte, medicijngebruik of medische ingreep je behandelend arts dat je dit middel gebruikt.

Zwangerschap en lactatie: 
Voor zover bekend kan Boiron Homeovox tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Het is echter altijd verstandig om dit eerst te overleggen met een deskundige

Effecten op de rijvaardigheid en gebruik machines:
Voor zover bekend beïnvloedt Boiron Homeovox bij de aangegeven dosering de rijvaardigheid en het vermogen om machines te besturen niet.

Productinformatie over Boiron Homeovox

  • Merk: Boiron
  • Ean: 8711788236001
  • Artikel: 878-663

Boiron Homeovox 60 tabletten

7,45