Concealer


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 47

Concealer

Oneffenheden als acne, roodheid, littekens, pigmentvlekken en donkere kringen camoufleer je gemakkelijk met een concealer. 

Je gebruikt een concealer alvorens het aanbrengen van foundation. Naast het verdoezelen van oneffenheden kun je bijvoorbeeld ook highlighten of shapen met een concealer.

Soorten concealers

Een concealer is met gebruik wat lichter dan je eigen huidskleur, maar tegenwoordig zijn er nog andere kleuren concealers te vinden. Zo werkt een groene kleur voor het wegwerken van puistjes of rode vlekjes, een gele kleur is goed voor het wegwerken van donkere kringen en een perzikkleur is bedoelt om blauwe kringen en zichtbare adertjes te camoufleren. Een concealer gebruik je dus alleen plaatselijk.

Je hebt verschillende soorten concealers, namelijk vloeibare concealers en concealers met een crèmetextuur. Crème concealers zijn geschikt voor de normale, gecombineerde en droge huid. Deze dekken ook beter. Vloeibare concealers zijn ook voor de vettere huid geschikt, maar ze zijn wat dunner en zijn over het algemeen iets minder dekkend. 

Concealer kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment aan concealers van bekende merken als L'Oréal, Maybelline en Rimmel. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online op Plein.nl

|