toon filters

Ogen Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 285

Oogmake-up

Op Plein.nl vind je een ruim aanbod van eyeliners, oogpotlood, mascara’s en meer oogmake-up producten. Voor een onweerstaanbare oogopslag. 

Eyeliner en oogpotlood

Eyeliner maakt het mogelijk een perfect lijntje te creëren. Het doel van een eyeliner of een oogpotlood is om de vorm van de ogen te benadrukken en om de wimperlijn voller te maken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren voor een eyecatching look. 

Oogschaduw

Oogschaduw is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten. Van mat tot glanzend en van nudetinten tot diepzwart voor een smokey eye. Ontdek nu het uitgebreide assortiment oogschaduw van bekende merken als L'Oréal, Rimmel en Maybelline. 

Mascara

Met mascara creër je een opvallende blik. Mascara is verkrijgbaar in veel soorten en van veel verschillende merken. Door deze hoge kwaliteit kan je lang genieten van de mascara. Van waterproof mascara tot normale mascara, alles is online te koop bij Plein.

Oog make-up online kopen

Bij Plein vind je een breed assortiment make-up voor je ogen. Van mascara en oogschaduw tot eyeliner en nepwimpers. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein.

|