Healthypharm Mobilat Hydrofiele Crème 100 gr

Op voorraad
11,05

Mobilat Hydrofiele Crème 100 gr

Mobilat wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van (sport)blessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuikingen. 

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8714632073005
Registratienummer 02722
Productnaam Mobilat hydrofiele creme
Registratiecode RVG
ATC-code C05BA51
Netto inhoud 1 ST
GPC-nummer 10000855
GPC-omschrijving Pijnstiller (lokaal) artritis/reuma/spier
Dosering 5-15 cm
Maximale dagdosering 28,5 gram
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Gebruiksadvies Dun aanbrengen op en rond aangedane gebied, licht inmasseren
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Verwijderinstructie Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaarheidinstructie Na opening 12 maanden houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Creme
Te gebruiken bij Bij de behandeling van (sport)blessures en letsels zoals kneuzingen en verstuikingen.
Niet gebruiken bij Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel of voor salicylzuur of daarvan afgeleide stoffen. Niet op beschadigde en aangedane huid. Niet op slijmvliezen of op de borst bij borstvoeding. Kinderen jonger dan 3 jaar.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter.
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter.
Gebruiksbeperking Niet samen met bepaalde andere geneesmiddelen, zie bijsluiter. Dit middel bevat cetostearylalcohol en wolvetalcoholenzalf, dit kan plaatselijke huidreacties veroorzaken. Geen verbetering van de klacht binnen 3 dagen, overleg met arts.
Werkzame stoffen Salicylzuur 20 mg/g
Document Bijsluiter
Toepassingsgebied Hulpmiddel bij de behandeling van blessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuik

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen een halfuur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Productinformatie over Healthypharm Mobilat Hydrofiele Crème