Vaatwastabletten

Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Ecover Vaatwastabletten
Ecover Vaatwastabletten
70 stuks
(0)
Morgen in huis
8% korting
17,49 (adviesprijs) 16,09
Bekijk product: Ecover Vaatwastabletten
Ecover Vaatwastabletten Essential Citroen
Ecover Vaatwastabletten Essential Citroen
70 stuks
(0)
Morgen in huis
11% korting
16,85 (adviesprijs) 14,99
Bekijk product: Ecover Vaatwastabletten Essential Citroen
Ecover Vaatwastabletten Zero
Ecover Vaatwastabletten Zero
25 stuks
(0)
Morgen in huis
9,26
Bekijk product: Ecover Vaatwastabletten Zero

Vaatwastabletten

Vaatwastabletten zijn gemakkelijk in gebruik, maken je vaat weer stralend en fris schoon en zorgen voor een ongekende glans.

De meeste tabletten hebben een oplosbare verpakking, deze lost gemakkelijk op in water, zodat de tabletten onmiddellijk beginnen te werken. Plaats ze gewoon in je vaatwasser, met verpakking, dus geen afval.

Vaatwastabletten

Vaatwastabletten zijn tabletten gemaakt van vaatwasmiddel voor gebruik in de vaatwasser. De tabletvorm maakt het makkelijker om het vaatwasmiddel te doseren. Naast de vaatwastabletten met alleen vaatwasmiddel zijn er ook tabletten met vaatwasmiddel, glansspoelmiddel en zout erin. Dit zijn de zogenoemde 3-in-1 of alles-in-een tabletten.

In de vaatwasser wordt de vaat eerst gereinigd met behulp van het vaatwasmiddel. Vervolgens wordt het gespoeld met warm water. Tijdens het spoelen zorgt glansspoelmiddel ervoor dat de vaat zonder vlekken en strepen zal opdrogen. De vaatwasser heeft een ionenwisselaar die het water onthard. De ionenwisselaar moet regelmatig worden geregenereerd met onthardings- of regenereerzout. Dit zorgt ervoor dat de ionenwisselaar weer beter werkt.

Vaatwastabletten kopen op Plein

Op Plein.nl vind je een breed assortiment aan vaatwastabletten. Ontdek nu jouw favoriete vaatwastabletten en bestel direct voordeling online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.