1-2Dry

Voorkom vochtige vlekken in je kleding met de okselpads van 1-2Dry. Door de innovatieve technologie blijven je oksels gedurende de dag fris en droog. De speciale plaklaag zorgt ervoor dat de pads op de juiste plek blijven zitten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

1-2Dry Okselpads Large
1-2Dry Okselpads Large
20 stuks
(1)
Morgen in huis
5,45
Bekijk product: 1-2Dry Okselpads Large
1-2Dry Okselpads Medium
1-2Dry Okselpads Medium
20 stuks
(0)
Morgen in huis
5,45
Bekijk product: 1-2Dry Okselpads Medium

1-2Dry

1-2Dry is een Nederlands bedrijf dat de unieke okselpads maakt in Italië. De producten van 1-2Dry zorgen ervoor dat je droog en fris blijft onder je oksels. Daarnaast bescherm je je kleding voor permanente vlekken onder je oksels. De okselpads zijn gemakkelijk te gebruiken met ieder kledingstuk. 

1-2Dry okselpads

1-2Dry heeft twee varianten van haar unieke okselpads. Het verschil zit hem in de maten van de pads. De pads hebben diverse lagen voor de beste vochtabsorptie. De advanced 1-2Dry technolgy heeft een buiten laag van 100% katoen. Daaronder zitten achtereenvolgens een airlaid absorption layer, breathable dark/white sheet, adhesive strips en release paper. De adhesive strips zorgen ervoor dat de pads op de juiste plek onder je oksel blijven zitten. 

1-2Dry kopen op Plein

Voor droge en frisse oksels gedurende de hele dag koop je 1-2Dry. 1-2Dry voorkomt vochtige oksels en vlekken in jouw kleding. Bestel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!