3M * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

3M producten maken het dagelijkse leven gemakkelijker. Op Plein.nl vind je onder meer de 3M RVS reiniger voor een snel en mooi resultaat en oordopjes voor tijdens het zwemmen en slapen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

3M Steri-Strip Wondsluiting
3M Steri-Strip Wondsluiting
6 stuks
Morgen in huis
3M Bloedstop Assortiment Pleister
3M Bloedstop Assortiment Pleister
30 stuks
13% korting

3M producten

3M is continu opzoek naar innovaties voor het dagelijkse leven. Vele historische innovaties zijn ondertussen een waardevol onderdeel geworden in het dagelijks leven van mensen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Post-it zelfklevende note blaadjes. 3M heeft producten voor op kantoor en school, diverse ophangsystemen, decoratie en producten in de categorie schoonmaak & bescherming en persoonlijke gezondheid. Op Plein.nl vind je de producten uit de laatste twee categorieën.

Persoonlijke gezondheid

3M streeft er continu naar om nieuwe en geavanceerde oplossingen te bedenken voor een actief leven. Van het verlichten van pijn tot het beschermen en genezen van kleine wondjes.

Schoonmaak & Bescherming

3M helpt om het leven thuis beter en gemakkelijker te maken met producten die schoonmaken, schrobben, poetsen en beschermen.

3M producten kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je 3M RVS reiniger, oordopjes, cold pack en steri-strip wondsluiting. Ontdek nu ons assortiment en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs