Akolip * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Akolip wordt gebruikt bij blaasjes op of rond de lippen. Akolip bevat zinksulfaat en is een verkoelende, transparante gel waardoor lipblaasjes niet nog eens extra worden geaccentueerd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Akolip Gel
Akolip Gel
3 gr
Morgen in huis

Akolip

Akolip is een verkoelende transparante gel bij de verzorging van lipblaasjes, en word door velen heel prettig ervaren. Het gebruik is simpel, je smeert het op de lipblaasjes, en je zal al snel verbetering merken. 

Akolip Gel

Akolip is geen creme, maar een verkoelende heldere gel. Akolip is transparant, zodat de vervelende lipblaasjes niet nog eens extra worden geaccentueerd. Een voordeel van Akolip is dat het ook kan worden gebruikt als de lipblaasjes al aanwezig zijn.

Gebruik deze transparante gel 4-6 maal daags op de lipblaasjes. Breng een laagje aan zodra u de lipblaasjes voelt opkomen of wanneer de lipblaasjes al aanwezig zijn. Smeer de gel nooit uit over de lippen, breng het alleen op het plekje aan. Dit voorkomt uitbeiding.

Akolip kopen op Plein

Op Plein vind je Akolip, de oplossing tegen lipblaasjes en heeft direct een verkoelend effect op de lippen. Ontdek de Akolip gel bij lipblaasjes en probeer hem gelijk uit, waarschijnlijk vraag je jezelf af waarom je hier niet eerder achter bent gekomen. Bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs