Alfaco

De cosmetische producten van Alfaco helpen op een medische wijze bij de gezondheid. De hyperfree van Alfaco helpt bij het bestrijden en voorkomen van hyperventilatie. De Hyperfree cassette is gemakkelijk mee te nemen voor onderweg.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Alfaco Hyperfree
Alfaco Hyperfree
9% korting

Alfaco

Alfaco heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke cosmetica voor thuisgebruik. Sinds 1993 is Alfaco al bezig met het ontwikkelen en op de markt brengen van de beste cosmetische producten voor de mensen thuis. 

Alfaco Hyperfree

Hyperfree van Alfaco helpt tegen hyperventilatie bij mensen waar het vaak voor komt. Hyperventilatie komt bij vrouwen tussen de 15 en 35 jaar voor en bij mannen tijdens middelbare leeftijd. De oorzaak van hyperventilatie is nooit medisch vast gesteld. Vaak wordt er wel een verband gemaakt tussen stress die veel voor komt tijdens deze perioden. Om de hyperventilatie tegen te gaan is er Hyperfree van Alfaco. 

De Hyperfree is een cassette die de balans tussen koolzuur en zuurstof in zo'n kort mogelijke tijd weer op pijl komt. Hierdoor gaat de hyperventilatie en de klachten ervan vrij snel weg. De Hyperfree is niet alleen als bestrijding maar ook preventief te gebruiken. Door gebruik van hyperfree hebben velen mensen minder last van hyperventilatie omdat zij deze als bestrijding maar ook als preventie gebruiken. Hyperfree is geen medicijn maar een medisch hulpmiddel. Hyperfree is onbeperkt te gebruiken. 

Alfaco kopen op Plein

Alfaco heeft diverse cosmetische producten die op een medische wijze helpen bij de gezondheid. Hyperfree is een van deze producten die helpt bij het bestrijden en voorkomen van hyperventilatie. Bekijk Hyperfree en andere producten van Alfaco op Plein. Altijd snel in huis!