Speciaal voor jou! 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je ZOMER2019 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Alka Seltzer

Alka Seltzer bruistabletten werken effectief bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid. Ook is Alka Seltzer prima te gebruiken bij hoofdpijn, migraine, keelpijn, oorpijn, spierpijn en menstruatieklachten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Alka Seltzer

Alka Seltzer is een pijnstiller op basis van Acetylsalicylzuur (aspirine) en is een bruistablet. Naast pijnstillend en koortsverlagend werkt Alka Seltzer ook ontstekingsremmend. Alka Seltzer is geschikt voor kinderen ouder dan zeven jaar en volwassenen. De bruistabletten hebben een frisse citroensmaak. 

Meer informatie over Alka-Seltzer vind je bij het product en in de bijsluiter. Alka-Seltzer heeft wat meer risico’s dan paracetamol dus het is raadzaam om voor gebruik de bijsluiter goed door te lezen. Als je vragen hebt. stel deze dan aan je arts, apotheker of drogist. Je kunt ook kijken op op thuisarts.nl of zelfzorg.nl. Hier vind je betrouwbare informatie over ziekte, geneesmiddelen en gezondheid. 

Alka Seltzer kopen op Plein.nl

Bestel Alka Seltzer bruistabletten eenvoudig en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis zodat je snel weer van je pijn af bent. 

|