Allergo * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Allergo-Comod oogdruppels zijn druppels die uitstekend geschikt zijn om klachten rondom allergische reacties zoals jeuk en een brandend gevoel aanzienlijk te verminderen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Allergo COMOD Oogdruppels
Verlichting bij hooikoorts
Allergo COMOD Oogdruppels
10 ml
Maandag in huis
Allergo Comod Neusspray
Verlichting bij hooikoorts
Allergo Comod Neusspray
15 ml
Maandag in huis

Allergo

Allergo COMOD is een geneesmiddel in de vorm van oogdruppels die op de markt worden gebracht door Ursapharm. Ursapharm is één van de Duitse marktleiders op het gebied van oogheelkunde. Al meer dan 40 jaar lang staat Ursapharm voor een duidelijke toepassing van innoverende farmaceutische concepten voor efficiënte geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Ursapharm is tegenwoordig een middelgrote onderneming die op internationaal niveau actief. 

Allergo COMOD

Allergo COMOD zijn oogdruppels die worden gebruikt bij oogbindvliesontsteking ten gevolge van bepaalde allergene stoffen. Wanneer de allergenen zich verspreiden in de lucht, gaat dit meestal gepaard met niesbuien, een ‘lopende’ neus en tranende jeukende ogen. Als je gaat wrijven in de ogen om de jeukklachten te verlichten dan verergert dit de klachten alleen maar. Met Allergo COMOD zorgt je ervoor dat de jeuk in de ogen wel vermindert. 

Gepatenteerd COMOD® systeem

Het COMOD systeem bevat geen conserveringsmiddelen of fosfaten om bacterievorming tegen te gaan. Toch vindt er binnen de houdbaarheidstermijn geen bacterievorming plaats. Het gepatenteerde multi-dosis COMOD® systeem voorkomt de besmetting van de oplossing door micro-organismen. 

De term COMOD® staat voor COntinuous MOno Dose en beschrijft een geïntegreerd AIRLESS applicatiesysteem voor het indruppelen zonder bacteriën van een vloeibaar farmaceutisch of cosmetica product. Door een ingenieus systeem kunnen tijdens het gebruik de micro-organismen ook niet in de flacon komen waardoor het vrij blijft van microorganismen. 

Allergo COMOD kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je de oogdruppels van Allergo COMOD. Ontdek nu het assortiment en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs