Allos * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lekker en gezond! Maak kennis met de groentespread van Allos. Ideaal voor op brood of toast of door een salade. Met tot 68% groente, biologisch, vegan, glutenvrij en heerlijk van smaak.
Lees meer

Allos

Het Griekse woord Allos betekent anders. En dat is precies wat Allos is. Het merk is gestart in 1974 in Duitsland als zelfvoorzienend project in de bijenteelt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op ambachtelijke wijze produceren van levensmiddelen op basis van hoogwaardige grondstoffen uit puur biologische landbouw.

Allos groentespreads

De Allos groentespreads zijn ideaal voor op brood of toast maar ook heerlijk om door je salade te doen. De unieke range groentespreads is heerlijk van smaak en bevat lekker veel groente en minder vet. Ontdek de zes verrassende smaken om eindeloos mee te variëren.

Voordelen Allos groentespreads:

  • Zeer hoog groentegehalte tot 68%
  • Minder vet dan in andere groentespreads
  • 100% biologisch, vegan en glutenvrij
  • Milde bereidingswijze.

Allos Knäckebröd

Geniet van de nootachtige en krachtige smaak van Allos Knäckebröd. Rijk aan vezels en heerlijk als ontbijt of als lunch.

Allos kopen op Plein

Op Plein vind je de gezonde en lekkere groentespreads, wafels en Knäckebröd van Allos. Ontdek nu jouw favorieten en bestel Allos producten voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs