Alpine

Alpine heeft gehoorbescherming voor elke situatie. Leuke en prettige gehoorbescherming voor jong en oud, voor elke situatie: dat is waar de kracht van Alpine ligt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 9 van 9

Alpine gehoorbescherming

Bij Alpine zijn ze er voor je om nog meer plezier te halen uit de dingen die je graag doet, zonder te worden gehinderd door schadelijk of storend geluid. Dat doen ze door hoogwaardige gehoorbeschermers – bekroond met de Red Dot Award! – te bieden aan onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen. De huidge gehoorbeschermers worden regelmatig geoptimaliseerd en vernieuwd. Leuke en prettige gehoorbescherming voor jong en oud, voor elke situatie: dat is waar de kracht van Alpine ligt.

Met name door het ontwikkelen van het speciale AlpineThermoShape™  materiaal en de AlpineAcousticFilters™  zijn de oordoppen qua comfort en demping ongeëvenaard. Bovendien zijn de producten bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland.

CE-certificering

Alle gehoorbeschermers van Alpine zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit houdt in dat de oordoppen en oorkappen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Love your ears

Alpine gehoorbescherming wil continu inspireren en een positieve bijdrage leveren aan ieders welzijn. Want van je gehoor wil je toch zo lang als mogelijk plezier hebben? Love your ears!

Alpine kopen op Plein.nl

Je bestelt de Alpine gehoorbeschermers gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!

|