Speciaal voor jou! 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je ZOMER2019 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Andy

Andy allesreiniger is vloeibaar en geschikt voor bijna alle soorten oppervlakken in huis. De verschillende geuren zijn stuk voor stuk lekker fris.Andy allesreiniger online bestellen kan bij Plein.nl.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Andy reinigingsproducten

Andy bestaat al sinds 1960 en was in die jaren de eerste vloeibare allesreiniger. In de jaren daarna is het assortiment veelvuldig veranderd en verbeterd. Zo is de spray op dit moment veel milieuvriendelijker. Op dit moment bestaat het assortiment van Andy uit Andy allesreiniger. Deze allesreinigers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en geuren. Zo kun je schoonmaken met de geur die je lekker vindt.

Andy allesreiniger

de verschillende soorten zorgen ervoor dat je bijna alle oppervlakken kan schoonmaken. Zo is het huis weer lekker schoon, terwijl je kan genieten van een heerlijke geur.

Andy allesreiniger kopen

Het volledige Andy assortiment is natuurlijk te koop bij Huishoudplein en Drogistplein. De allesreinigers zijn eenvoudig te bestellen en als dit voor 22:00 gebeurd, worden ze volgende dag al thuisbezorgd. Als je boven de 25 euro besteld, dan gebeurd dit zelfs gratis. Ervaar het gemak van online bestellen en ervaar de service van Pleinshoppen.

|