Anthelmin * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Anthelmin ontwormingsmiddel beschermt jouw hond tegen worminfecties. De kauwtabletten dien je gemakkelijk toe en ontdoen je hond effectief van wormen zoals rondwormen, spoelwormen, haakwormen en lintwormen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Anthelmin Ontworming Tabletten Hond vanaf 2 kg
Anthelmin Ontworming Tabletten Hond vanaf 2 kg
4 tabletten
Tijdelijk uitverkocht 46% korting

Anthelmin

Een worm infectie bij je hond kan zorgen voor vervelende problemen zoals braken, achterblijvende groei en een doffe vacht. De wormen leven in de darmen, waar zij zich vermenigvuldigen door eitjes te leggen. Deze eitjes komen via de ontlasting in de omgeving terecht waardoor de infectie kan overslaan op de mens. Dit kan zorgen voor onaangename klachten zoals buikpijn, misselijkheid en diarree. Het is daarom van belang om je dier, maar ook jezelf, hiertegen te beschermen. Door je dier vier keer per jaar te ontwormen, zorg je ervoor dat dit soort nare infecties worden voorkomen.

Anthelmin ontwormingsmiddel

Anthelmin werkt effectief tegen worminfecties bij honden. Het middel beschermt je dier en behandeld parasieten in de darmen zoals rondwormen, lintwormen, spoelwormen en haakwormen. Het middel komt in de vorm van smakelijke tabletten die je direct kunt toedienen of kunt verwerken in het voer. Op deze manier wordt het toedienen van het middel geen lastige of vervelende ervaring. Je hond wordt beschermd tegen worminfecties en geniet tegelijkertijd van een lekkere traktatie! 

Anthelmin Plus Flavour

Anthelmin Plus Flavour is een ontwormingsmiddel in de vorm van kauwtabletten. De tabletten zijn geschikt voor pups en volwassen honden en werkt tegen verschillende soorten wormen. Parasieten die met dit middel bestreden kunnen worden zijn: rondwormen, spoelwormen, haakwormen en lintwormen. De tabletten zijn van een klein formaat en gemakkelijk in te nemen voor kleine en middelgrote honden met een lichaamsgewicht vanaf 2 kg.

Anthelmin Plus XL

Anthelmin Plus XL is een middel dat helpt worminfecties te bestrijden. Het middel kan worden gebruikt bij grote volwassen honden met een lichaamsgewicht vanaf 12 kg. De kauwtabletten zijn gemakkelijk toe te dienen en een smakelijke traktatie voor jouw hond. Het middel werkt effectief tegen parasieten zoals rond- en lintwormen.

Anthelmin kopen op Plein

Anthelmin ontwormingsmiddel voor jouw dier koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs