Cadeautje! Koop voor 45,- aan producten en ontvang een gratis verpakking Sportlife Extramint t.w.v. 3,99!

Antigrippine

Voor alle soorten griepkwaaltjes of bij pijn en koorts gebruik je Antigrippine. Met de werkzame stoffen paracetamol, coffeïne en vitamine C bieden de producten van Antigrippine een oplossing! Bestel gemakkelijk en veilig online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Antigrippine

Antigrippine tabletten worden gebruikt bij pijn en koorts en zijn geschikt voor alle soorten griepkwaaltjes. Antigrippine bevat de werkzame stoffen paracetamol (pijnstillend en koortsverlagend) en coffeïne (opwekkend en versterkt mogelijk het pijnstillende effect van paracetamol). Tenslotte bevat Antigrippine vitamine C die kan helpen om je weerstand een boost te geven. Antigrippine is verkrijgbaar in tabletvorm en als poeder. Antigrippine is een medisch hulpmiddel, lees dus altijd de bijsluiter en de aanwijzingen op de verpakking.

Antigrippine kopen op Plein.nl, jouw online drogist

Het complete assortiment van Antigrippine vind je op Plein.nl, de drogist online. Antigrippine is verkrijgbaar in zowel tabletvorm als poeder en kan ondersteuning bieden bij pijn, koorts en griep. Ontdek nu de producten van Antigrippine en bestel direct voordelig online bij Plein.

Vragen over Antigrippine? Onze gediplomeerde drogist Marjolein staat voor je klaar en helpt je graag verder. Je kunt haar een mail sturen via klantenservice@plein.nl

|