Antigrippine

Voor alle soorten griepkwaaltjes of bij pijn en koorts gebruik je Antigrippine. Met de werkzame stoffen paracetamol, coffeïne en vitamine C bieden de producten van Antigrippine een oplossing.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Antigrippine 250mg
Antigrippine 250mg
40 tabletten
Antigrippine Paracetamol Vitamine C 500/50 mg Poeder
Antigrippine Paracetamol Vitamine C 500/50 mg Poeder
10 sachets
Antigrippine 250 mg
Antigrippine 250 mg
20 tabletten

Antigrippine

Antigrippine tabletten worden gebruikt bij pijn en koorts en zijn geschikt voor alle soorten griepkwaaltjes. Antigrippine bevat de werkzame stoffen paracetamol (pijnstillend en koortsverlagend) en coffeïne (opwekkend en versterkt mogelijk het pijnstillende effect van paracetamol). Tenslotte bevat Antigrippine vitamine C die kan helpen om je weerstand een boost te geven. Antigrippine is verkrijgbaar in tabletvorm en als poeder.

Antigrippine tabletten

Antigrippine tabletten bevatten 500 mg paracetamol, coffeïne en vitamine C. Paracetamol heeft een pijnstillende en koortsverlagende werking. Coffeïne kan het effect van paracetamol versterken. Vitamine C kan indirect het weerstandsvermogen van het lichaam verhogen. Antigrippine verlaagt koorts en stilt pijn bij griep en verkoudheid. Het helpt bij spierpijn, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, menstruatiepijn en koorts en pijn na vaccinatie.

Antigrippine kopen op Plein

Je vindt Antigrippine op Plein, de drogist online. Antigripine biedt ondersteuning bij pijn, koorts en griep. Ontdek nu de producten van Antigrippine en bestel direct voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis.

De producten van Antigrippine zijn een geneesmiddel. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Vragen over het gebruik van Antigrippine? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via [email protected]