Speciaal voor jou! 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je ZOMER2019 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Antikal

Antikal is de kalkreiniger. De Antikal kan gebruikt worden in de badkamer, keuken en alle oppervlakken die in contact komen met water. Ook de meest hardnekkige kalkaanslag is geen probleem voor Antikal. Je bestelt de producten bij Plein.nl
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Antikal kalkreiniger

Door regelmatig gebruik zal kalk simpel en snel weggehaald kunnen worden, waardoor je keuken en badkamer stralend schoon blijven.

De Antikal formule is slim en houdt verdere vorming van kalkaanslag tegen, waardoor schoonmaken de volgende keer makkelijker gaat. Er zijn verschillende formules die je badkamer brandschoon houden. Zo zorgt de hygiënische formule voor grondige reiniging. De 3 in 1 formule zorgt voor reiniging, glans en verwijdering van kalkaanslag. Alle formules van Antikal laten oppervlakken 3 keer langer stralen dan andere anti kalk middeltjes. Voor langdurige glans, goed beschermde en brandschone oppervlakken gebruik je Antikal. Eens per week reinigen met Antikal geeft een goed resultaat.

Antikal kopen

Antikal is voordelig online verkrijgbaar bij Huishoudplein en Drogistplein. Het complete assortiment kan je hier eenvoudig en snel bestellen. Wil je Antikal ook gebruiken? Bestel dan voor 22:00 uur, want dan krijg je de producten de volgende dag in huis. Als je voor 25 euro of meer bestelt, gebeurd dit zelfs gratis. Verwijder kalk dus in een handomdraai, met Antikal.

|