Antos

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Antos de ultieme kauwsnack

Antos is in 1989 opgericht. Sinds de oprichting zijn zij gespecialiseerd in kauwproducten voor honden en treats voor katten. Antos richt zich op de Nederlandse en internationale markt en is uitgegroeid tot een internationaal merk dat staat voor kwaliteit en diversiteit. Antos opereert vanuit Zaltbommel. Daar worden de producten opgeslagen, verpakt en klaargemaakt voor distributie.

Antos groeit flink en blijft zich ontwikkelen en verbeteren. Het assortiment groeit en breidt ook doorlopend uit met nieuwe variaties. Van droogvoer voor honden tot koekjes, gedroogde snacks en mini-bones om je hond te belonen. Je kunt dus wel stellen dat Antos haar steentje bijdraagt aan de wereld waarin iedereen kan genieten van echte kauwproducten.

Graag willen wij je kennis laten maken met het assortiment van Antos. Enkele populaire producten zijn de Antos Brush Mixed Hondensnack , Antos Bullepeessnippers en de Antos Better Rolls Beef

 

Antos online kopen
Antos kauwsnacks koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Antos kauwsnacks zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Antos? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

|