Aquafresh

Aquafresh heeft zich altijd gericht op de ondersteuning van een gezond gebit voor het hele gezin. De Suikerzuur Bescherming-tandpasta's versterken en verdedigen de tanden tegen dagelijkse aanvallen van suikerzuren. Bestel online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 32

Aquafresh

Het verhaal van Aquafresh begint met een simpel feit, te weten: Het kopen van tandpasta is ongeveer net zo verleidelijk als het bezoeken van de tandarts.

Dat is waarom jij als consument nauwelijks tijd besteedt bij de keuze voor een tandpasta. Je hebt minder tijd, minder geld en er is een enorm aanbod.

Wat maakt Aquafresh anders?

Aquafresh communiceert een simpele en begrijpelijke rol voor hun producten. Ze doen alles wat je verwacht van een tandpasta, maar ze geven net dat beetje extra.

Van whitening tot reiniging tot bescherming, Aquafresh gaat steeds een stapje verder. Aquafresh brengt met haar 3 kleuren plezier in de dagelijkse routine.

Verfrissend, is het niet? Dat is Aquafresh!

Aquafresh online kopen

De producten van Aquafresh koop je gemakkelijk online, voordelig en snel op Tandartsplein. Bestel vandaag en ontvang het de volgende werkdag al in huis (mits voorradig).

|