Aromastick

AromaStick is ontworpen om met specifieke samenstellingen van geuren je geest te beïnvloeden. AromaStick bevat uitsluitend 100% biologische etherische oliën. Met AromaStick heb je de kracht van de natuur altijd bij de hand.
Lees meer

AromaStick

Wist je dat geuren het limbisch systeem in je hersenen activeren? Dit gebied is bepalend voor homeostase, stemming en emoties. Specifieke samenstellingen van geuren kunnen je geest ongelooflijk snel beïnvloeden. AromaStick staat voor draaien, ruiken en genieten. AromaStick bevat de geconcentreerde kracht van de natuur. De neusinhalatoren bevatten uitsluitend 100% biologische etherische oliën. Door de gepatenteerde filtertechniek inhaleer je de geconcentreerde geurmix volledig. Hiermee is AromaStick 3x effectiever dan de geuren in je omgeving.

Er zijn zes verschillende AromaSticks: drie hebben een ontspannend effect (Balance, Calm en Relax) en drie andere een 'energizing effect' (Focus, Enegery & Refresh). Met AromaStick heb je de kracht van de natuur altijd bij de hand.

AromaStick Refresh

AromaStick Refresh zorgt voor een verkoelende en kalmerende werking. Refresh is ideaal in benauwde omgevingen of bij koud weer. Voor dat heerlijke gevoel van een koele, vrije ademhaling. De aromaStick is 100% biologisch, bevat etherische oliën en zorgt voor een direct effect.

AromaStick Energy

AromaStick Energy geeft je kracht, energie en motivatie. Ideaal als je wel een energieboost kunt gebruiken of tijdens het sporten. De AromaStick is 100% biologisch en bevat etherische oliën.

AromaStick Focus

AromaStick Focus is ideaal om je te helpen concentreren. Focus helpt je je aandacht aan te scherpen en je geest helder te krijgen. 100% biologisch, direct effect en met etherische oliën.

AromaStick Calm

AromaStick Calm helpt je om kracht, rust en vertrouwen te vinden. Ideaal als je een drukke dag voor de boeg hebt en je graag in alle omstandigheden rustig en beheerst blijft. De AromaStick is 100% biologisch, geeft direct effect en bevat etherische oliën. 

AromaStick Balance

AromaStick Balance helpt je om rust, evenwicht en controle te vinden in het dagelijkse, hectische leven. AromaStick Balance werkt stimulerend en ontspannend en helpt lichaam en geest om als eenheid te functioneren.

AromaStick Relax

AromaStick Relax helpt je om te ontspannen. Ideaal als je last heb van de dagelijkse druk. Inhaleer en ervaar positief denken en innerlijke rust met AromaStick Relax. 100% biologisch en met etherische oliën.

AromaStick kopen op Plein

Op Plein vind je de complete collectie van AromaStick. Van de Focus, Relax en Calm tot Balance, Energy en Refresh. Ontdek nu jouw favoriete AromaStick en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.