7,50 korting op je volgende bestelling? Koop nu voor 75,- en je krijgt een Plein cadeaubon t.w.v 7,50. Klik voor meer informatie

Atkins

Gezond en blijvend afvallen? Kies dan voor Atkins. Het Atkins dieet is een koolhydraatarm dieet waarbij je vooral veel eiwitrijke producten eet en langzaam je koolhydraten weer opbouwt. Ontdek Atkins bij Plein en bestel voordelig online.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 23

Atkins

Atkins is vernieuwd! Het Atkins dieet biedt nu nog meer variatie en helpt je nog beter en sneller af te vallen. Door de lekkere Atkins producten heb je niet langer meer een hongergevoel en doordat je geleidelijk gezonde koolhydraten en vezels toevoegt, blijf je na het afvallen gewoon op je ideale gewicht. 

Atkins is een afvalmethode die echt werkt. Atkins is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waarbij een koolhydraatarm dieet een veilige en effectieve manier is om gewicht te verliezen en een gezonde leefstijl te behouden.

Het grote voordeel van Atkins is dat je niet op een streng dieet wordt gezet waarbij je niks meer mag eten en voortdurend een hongergevoel hebt. Het Atkins dieet biedt voldoende variatie, stilt de honger door de evenwichtige en gezonde tussendoortjes en werkt echt. Je valt op een geleidelijke en gezonde manier af waardoor je eindelijk je streefgewicht behaalt en behoudt.

Atkins dieet

Het Atkins dieet is niet zozeer een dieet, maar eerder een nieuwe levensstijl waarbij gezond eten voorop staat. Atkins is recent volledig vernieuwd waardoor je niet langer meer te maken hebt met die welbekende energiedips en een lege maag.

Het Nieuwe Atkins is gebaseerd op de bewezen effectieve principes waar Atkins bekend mee is geworden. Koolhydraatarm eten waarbij je vooral veel vet en eiwitten eet. Het Atkins dieet bestaat dan ook voornamelijk uit producten met eiwitten en vezels die je een vol en verzadigd gevoel geven. Het dieet is gevarieerd en biedt voldoende gezonde en lekkere tussendoortjes. Bovendien voeg je met het Nieuwe Atkins dieet geleidelijk gezonde koolhydraten toe aan je dieet.

Atkins 4 fases

Het Atkins dieet bestaat uit 4 fases:

  1. Atkins fase 1: In fase 1 begin je met weinig koolhydraten en eet je vooral veel eiwitten in de vorm van kip, rundvlees, vis, eieren en kaas. Het belangrijkste doel is om je lichaam te laten wennen van het verbranden van koolhydraten (in de vorm van glucose) naar het verbranden van vet (inclusief jouw lichaamsvet). Dit proces wordt ook wel ketose genoemd. In deze fase zal je veel gewicht verliezen.
  2. Atkins fase 2: In fase 2 leer je naar je lichaam te luisteren en bepaal je hoeveel koolhydraten je extra mag gaan eten per dag terwijl je nog steeds blijft afvallen. In fase 1 eet je bijvoorbeeld maar 20 gram koolhydraten. Dit bouw je in fase 2 per dag op met 5 gram. Op deze manier bouw je het langzaam op en zie je direct hoe je lichaam hierop reageert. In deze fase eet je nog steeds veel eiwitrijke producten maar bouw je het langzaam op met fruit en noten en zaden.
  3. Atkins fase 3: Ben je fase 2 steeds afgevallen en zit je bijna op je streefgewicht? Dan is het tijd om over te stappen naar fase 3. In fase 3 is het belangrijk om jouw koolhydratenevenwicht te bepalen. Hierbij kijk je naar de hoeveelheid koolhydraten die je per dag kunt eten terwijl je op je streefgewicht blijft. Voor sommige mensen betekent dit dat ze bepaalde koolhydraten beter helemaal kunnen vermijden en anderen kunnen juist alles eten. Vind voor jezelf de balans hierin.
    Daarnaast is het in fase 3 belangrijk om langzaam die laatste kilo’s te verliezen tot je op je streefgewicht zit. Zit je op je streefgewicht? Gefeliciteerd! Nu is het belangrijk om dit minimaal 1 maand vol te houden voordat je overgaat naar fase 4.
  4. Atkins fase 4: in fase 4 is het belangrijk dat je Atkins dieet niet langer meer een dieet is maar een nieuwe levenswijze. In fase 4 blijf je eten zoals je hebt gedaan in fase 3. Het is belangrijk om je persoonlijk koolhydraatbalans in de gaten te houden en hier op in te spelen als je merkt dat je weer aankomt.

Atkins producten

Atkins biedt een breed assortiment aan producten die je helpen om af te vallen en het hongergevoel tussendoor te vermijden. Atkins heeft speciale repen die heerlijk smaken maar wel minder koolhydraten leveren waardoor ze de ideale combi vormen met je nieuwe dieet. De repen komen onder meer in de smaken chocolate chip crisp, fudge caramel en chocolate brownie. Ook een aanrader zijn de Atkins Drinks die zorgen voor een vol gevoel en bovendien zeer lekker zijn. Tenslotte heeft Atkins ook een scala aan overige producten waaronder pasta, muesli, knäckebröd en crackers.

Atkins Lift

Naast de Atkins producten heeft Atkins ook een speciale sportlijn: Atkins Lift. Deze repen zijn laag in suiker en laag in koolhydraten maar hoog in eiwitten en ideaal voor na een fysieke inspanning. Het helpt het lichaam sneller te herstellen en Atkins Lift is nog eens lekker ook.

Atkins online bestellen

Atkins online bestellen? Bij Plein vind je het complete Atkins assortiment met alle Atkins producten. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Zo kan je snel beginnen (of verder gaan) met je Atkins dieet. Bestel ook jouw dieetproducten eenvoudig online bij Plein en begin vandaag nog met afvallen.

|