Australian Gold * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Australian Gold zonverzorgingsproducten zijn ideaal voor onder de zonnebank of voor in de buitenzon. Een uitgebreide keuze om gezond en verantwoord bruin te worden. Australian Gold zonnebrand is voor elk huidtype en voor elk budget.
Lees meer

Australian Gold zonnebrand

Australian Gold is ruim 25 jaar wereldmarktleider in zonnebankcrèmes en heeft een assortiment ‘Bronze and Protect’ zonnebrandcrèmes voor in de buitenzon. Australian Gold biedt een uitgebreid assortiment voor een snelle en natuurlijke bruining waarbij de huidverzorging centraal staat. Ideaal voor onder de zonnebank, op strandvakanties en voor wintersportvakanties.

Om gezond en verantwoord bruin te worden met elk huidtype en voor elk budget, gebruik je de  zonnebrandcrèmes met beschermingsfactor. Deze crèmes zijn ontwikkeld voor in de buitenzon en bieden een perfecte bescherming tegen verbranding. Te verkrijgen vanaf factor 6 tot en met factor 50. Dankzij de hoogwaardige bronzers heb je sneller een mooie diepbruine kleur die extra lang wordt behouden.

Australian Gold kopen op Plein.nl

Van spraygels met of zonder bronzer, lotions, oliën en handige sticks. Vind jouw favoriete zonverzorgingsproduct van Australian Gold en bestel online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs