Axe

Maak kennis met de verzorgingsproducten voor mannen van Axe. Van douchegel tot aftershave en stylingsproducten. Axe biedt alles voor de totale verzorging van de man. Ontdek jouw favoriete Axe en bestel Axe online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 73

Andrelon Logo

 

Axe is vooral bekend geworden door zijn opvallende tv-commercials. In deze commercials wordt de Axe man neergezet als een ware adonis. Axe is het laatste jaar in een nieuw en modern jasje gestoken. Axe gelooft dat je als man het meest aantrekkelijk bent als je gewoon jezelf bent. Geen hokjes, vooroordelen of regels en geen peer pressure of stereotypes waar je aan dient te voldoen. Axe staat voor jezelf ontdekken, gaan voor wat jou uniek maakt en work on it!

Axe werd in 1983 gelanceerd in Frankrijk als geparfumeerde deo-bodyspray. Axe combineerde de zekerheid van een effectieve deodorant met een aantrekkelijke geur. Een nieuw soort deodorant was geboren. In de jaren hierna is dit altijd zo gebleven. In de markt voor mannen deodorants en bodysprays is Axe nog altijd één van de grootste merken. Met Axe douchegel, Axe aftershave en alle andere Axe producten voel je je als man zelfverzekerd en in control.

Axe producten

Axe biedt de moderne man een reeks aan verzorgingsproducten. Van douchegel tot verzorging voor na het scheren en van bodysprays tot anti-transparant.

Axe Deodorant en Bodyspray

Axe deodorant en bodyspray

Axe biedt zowel anti-transpirant deodorant die je beschermt tegen zweet en bodysprays die bescherming bieden tegen geurtjes. Combineer beide producten voor een onweerstaanbare geursensatie en een totale bescherming de hele dag lang. 

Axe Douchegel

Axe douchegel

Axe heeft ook verschillende douchegels om de huid te verzorgen. Met Axe douchegel wordt de huid goed verzorgd en gereinigd. Natuurlijk hebben ook deze douchegels weer de beste geuren. Door de Axe douchegels te gebruiken omhul je jezelf in een heerlijke geur, zodat je onweerstaanbaar bent.

Axe Aftershave

Axe aftershave

Na het scheren heb je natuurlijk ook de beste verzorging nodig. Axe aftershave ruikt heerlijk en verfrist en verzorgt de huid na het scheren. 

 

 

Axe aanbieding

Op zoek naar Axe aanbieding? Bij Plein vind je scherppe acties en goede aanbiedingen. Bestel nu direct jouw favoriete Axe deodorant, douchegel of aftershave op Plein.nl

Axe eenvoudig online bestellen

Axe online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment AXE producten. Van shampoos, conditioners tot stylingsproducten. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste Axe ervaring. Bestel jouw Axe favorieten nu online. 

|