Back-2-Nature * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Back-2-Nature bodembedekking voor knaagdieren en andere kleine dieren is gemaakt van 99% gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Back-2-Nature Bodembedekking
2 voor 34,95
Back-2-Nature Bodembedekking
30 liter
52
Morgen in huis 20% korting
Back-2-Nature Bodembedekking
Back-2-Nature Bodembedekking
10 liter
52
Morgen in huis 8% korting
Back-2-Nature Bodembedekking
Back-2-Nature Bodembedekking
20 liter
52
Morgen in huis 14% korting

Back-2-Nature bodembedekking

Back-2-Nature begon als een inzamelings- en verwerkingsbedrijf van papier en karton voor papiermolens. Vervolgens ontwikkelde zij de technologie om oude kranten om te zetten in absorberende producten voor thuis- en industrieel gebruik. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het bedrijf dat Back-2-Nature nu is: succesvol en tegelijkertijd milieubewust.

De unieke Back-2-Nature bodembedekking voor knaagdieren en andere kleine dieren is gemaakt van 99% gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën. De Back-2-Nature bodembedekking heeft alle bijzondere eigenschappen van een goede kwaliteit bodembedekker. Het is economisch, gaat lang mee en is bovendien licht in gewicht.

Back-2-Nature bodembedekking

Back-2-Nature bodembedekking is een bijzondere bodembedekking voor knaagdieren en andere kleine dieren. Dit komt doordat de bodembedekking gemaakt is van 99% gerecycled papier en dit zonder toevoegingen of chemicaliën. Daarnaast werkt de bodembedekking ook nog eens erg goed. De bodembedekking is erg absorberend en heeft een superieure kwaliteit. Daarnaast zijn de zakken relatief licht en gaan erg lang mee. Daarom is de Back-2-Nature bodembedekking de beste keuze voor jouw favoriete huisdier(en).

Back-2-Nature bodembedekking is verkrijgbaar in drie groottes: 10 liter, 20 liter en 30 liter. 

Back-2-Nature kopen op Plein

Back-2-Nature kopen doe je eenvoudig, veilig en voordelig bij Plein, de online dierenspeciaalzaak. Wij hebben het complete assortiment op voorraad. Bovendien heb je je bestelling altijd snel in huis. Ontdek nu de bodembedekking van Back-2-Nature en bestel direct online.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs