Balneum

Balneum biedt een compleet assortiment verzorgingsproducten voor je huid. Balneum producten verzorgen en beschermen de huid. Deze producten zijn geschikt voor jong en oud.Je bestelt de producten van Balneum bij Plein!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 12 van 12

Balneum | Speciaal voor de droge huid

Balneum biedt een compleet assortiment verzorgingsproducten voor je huid. De producten zijn ontwikkeld door experts van Almirall Hermal. Dit is een Duits bedrijf dat al meer dan 60 jaar is gespecialiseerd in geneesmiddelen en huidverzorgingsproducten.

Balneum producten zijn speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Er is een apart assortiment voor baby’s en voor volwassenen. Alle producten zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn dermatologisch getest. Met Balneum zit je weer goed in je vel!

Balneum online kopen

Bij Drogistplein kun je het complete assortiment van Balneum online kopen. De producten zijn beschikbaar voor jong en oud. Bestel je voor 22:00 producten van Balneum, dan worden deze de volgende dag nog thuisbezorgd (mits voorradig). Zo kun je snel genieten van een professionele verzorging.

|