Be Cool

BeCool gebruik je bij ernstige hoofdpijn of migraine. BeCool zijn gelstrips die een constante en stabiele verkoeling geven. De gelstrips zijn makkelijk in gebruik en kunnen op het schone voorhoofd geplakt worden.
Lees meer

BeCool

BeCool gebruik je bij ernstige hoofdpijn of migraine. BeCool zijn gelstrips die een constante en stabiele verkoeling geven. De gelstrips zijn makkelijk in gebruik en kunnen op het schone voorhoofd geplakt worden. De warmte van de huid zorgt ervoor dat het water in de gel verdampt. De bijzondere afgifte van warmte is mogelijk door de unieke structuur van de gelstrip die de lichaamswarmte doorlaat en verdrijft.

Eén van de ergste vormen van hoofdpijn is migraine. Als je hier last van hebt krijg je steken in je hoofd. Migraine is een tijdelijke vernauwing van de bloedvaten in de hersenen. Wanneer je weet dat je wel eens een migraine aanval hebt kan je maar beter een middel hebben waarmee je de pijn kan verminderen. BeCool is een zeer goed middel waar je de pijn snel mee kan verminderen.

BeCool online kopen

Omdat je soms ineens last kan hebben van migraine kan je maar beter BeCool alvast thuis hebben liggen, dan kan je zo snel mogelijk ervoor zorgen dat de migraine wordt verminderd. Het complete assortiment van BeCool bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisgeleverd. Ontdek ook het gemak van Plein en bestel nu direct online.