Beautyblender

Perfect aanbrengen van je foundation? De Beautyblender biedt uitkomst. Dit multifunctionele eivormige sponsje zorgt voor een vlekkeloze en egale teint.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Beautyblender Cleanser Solid
Beautyblender Cleanser Solid
28 gram
(0)
Morgen in huis
30% korting
19,95 (adviesprijs) 13,95
Bekijk product: Beautyblender Cleanser Solid

Beautyblender kopen

De beautyblender is de eerste randloze spons die op de markt is gebracht. Het is een ei-vormige spons waarmee je foundation op een eenvoudige en professionele manier kunt aanbrengen op het gezicht. Het eivormige design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint. 

De beautyblender kan, naast foundation, ook gebruikt worden voor het aanbrengen van crèmes, moisturisers, serums, blush, poeders en concealers. Het eitje is dus ook nog eens multifunctioneel!

De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van het gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijker om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals bijvoorbeeld de neus en rondom de ogen. De bredere kant van het eitje kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken, zoals bijvoorbeeld de wangen en het voorhoofd. Daarnaast is de original beautyblender vrij zacht en sponzig en ligt de blender fijn in de hand. 

De beautyblenders zijn verkrijgbaar in verschillende maten (en kleuren) zodat ieder gewenst resultaat bereikt kan worden. Veruit favoriet en onze bestseller is de Beautyblender Original in de kleur roze. Nu ook verkrijgbaar inclusief Solid Cleanser voor het schoonmaken van je beautyblender. 

Beautyblender schoonmaken

Voor de perfecte reiniging van je beautyblender is de Solid Cleanser een absolute aanrader. De Beautyblender Solid Cleanser is een reiniger in zeepvorm en is hiermee ideaal om de beautyblender grondig schoon te maken. 

Beautyblender kopen op Plein.nl

Benieuwd naar de werking van de Beautyblender en wil je dit multifunctionele eivormige sponsje graag zelf proberen? Bestel nu eenvoudig en snel jouw favoriete Beautyblender online bij Plein. Ontdek nu deze handige make-up tool en koop Beautyblender direct online.