Beyond

Purina Beyond biedt gezond voer voor je hond. Purina Beyond zet zich in om huisdieren langer, gezonder en gelukkiger te laten leven. Purina Beyond is lekker, van de allerhoogste kwaliteit en bevat de beste ingrediënten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Beyond Simply 9 Lam met Volkoren Gerst
Beyond Simply 9 Lam met Volkoren Gerst
1.4 kg
(0)
Morgen in huis
8,47
Bekijk product: Beyond Simply 9 Lam met Volkoren Gerst

Purina Beyond

De naam zegt het al, Beyond hondenvoer streeft met de speciale samenstelling van haar voeding voor een langer leven van jouw hond. Dit doet Beyond niet alleen doormiddel van het samenstellen van ingrediënten maar ook door wetenschappelijk te kijken naar waar ze vandaan komen. Er wordt gekeken naar de oorsprong van de ingrediënten en naar de leverancier van de ingrediënten. Op deze manier verzekerd Beyond jouw hond ervan dat ze een voeding hebben volledig met de juiste voedingswaarden. 

Purina Beyond hondenvoer

Het hondenvoer van Beyond heeft verschillende varianten met ieder een eigen smaak. Het hondenvoer van Beyond bestaat uit een droge brok samengesteld uit 9 herkenbare hoofdingrediënten. Daarom heeft Beyond deze producten de naam “Simply 9” om op een simpele manier aan te geven wat jouw hond eet. Ieder soort hondenvoer van Beyond bevat rijst en volkoren Gerst voor een stevige voeding. 

  • Purina Beyond Simply 9 Kip met volkoren Gerst
  • Purina Beyond Simply 9 Lam met Volkoren Gerst
  • Beyond Simply 9 met Volkoren Gerst

Purina Beyond hondenvoer kopen op Plein

Purina Beyond koop je op Plein. Purina Beyond heeft voeding die zich richt op het langer laten leven van jouw hond doormiddel van een voeding met de juiste voedingswaarden. Op Plein vind je het volledige assortiment van Purina Beyond hondenvoer. Bestel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!